Tunnisteet

lauantai 23. lokakuuta 2010

AIKA, omituista pohdintaa

Taas kerran vaan totean, etten oo saanu aikaa kiinni, vaikka kuinka yritän. Se vaan juoksee niin nopiaan.
Kirijotuksia ennoo ehtiny kirijottaa, enkä palijon muutakkaa. Ny sitte aattelin tervehtiä Teitä, ku on saunottu.
Ystäväni meni jo nukkumaan, on ollu vähän rasittava päivä, ite vielä valavon ja otin toisenkin valakkarin lukiessani näitä jutskuja.

Eilen oltiin Kalajoella Valtakunnan karaokeseniorimestarikisan (ihanan pitkä nimi:D) semifinaalissa ja molemmat päästiin finaaliin.
Menomatkalla sanoinkin, että tänään ”tuomarit” päättää, missä vietetään Uutta Vuotta, siis Kalajoella jos molemmat päästään finaaliin ja näinhän siinä kävi.

Lunta satoi illalla ja yöllä aika paljon ja meillä oli kesärenkaat, kun tää mun kaveri alako putsaan, siis hiomaan, talavirenkaitten vanteista ruosteet ja maalaili niitä, ei saatu vielä eilen kuntoon. Mun vuoro olis ollu olla kuskina, mutta eipä hän antanukkaa, vaan ajo ite, tuumas että ku on huono keli ja kesärenkaat, nii hän voi ajaa – aivan ku mää en olis ajanu huonoilla kelillä koskaan:D.

Oli siis tosi huono keli yöllä ja 50 kilsaa matkaa, ne karaokevetäjät sano, että ajakaa tosi varovasti, he haluavat nähä meijät finaalissa:)

Rantakallassa oli laulajia 26 ja aina vaan jaksan ihailla, kuinka paljon on hyviä ja persoonallisia laulajia:) Paljon oli tuttuja, niitähän on vuosien varrella näissä kisoissa tullut.
Palautetta on kans mahtava saada ja varsinkin jos on onnistunu ja palaute tulee sydämestä, niin kyllä se lämmittää. Ystäväni lauloi minun jälkeen ja oli mennessään sille vetäjälle sanonu, että enkös laulanu ku nuoret tytöt, niin kirkkaalla äänellä ja iloisesti( hih). Hän itse lauloi tangoa upealla äänellään.

Tänään huomasin, miten aika kuluu joutuisaan, kolomen viikon päästä oon menossa Inglesiin ja siellä meillä on kuuven naisen ryhmälaulelokisa, emmekä oo kertaakaan kokoontuneet yhteen harjoittelemaan AAAPUUUVAAAA..... nyt tuli paniikki.
Karakoeseuran pikkujoulutki kokonaan suunnittelematta ja päättämättä misä ne on, voi jee, ressihä täsä kohta tullee.
Onneksi saatiin jo se yksi kirja lähetettyä painoon, jota olin avustamassa puhtaaksikirjoittamisessa.
Ja onneksi on ohi Raahe/Kannus karaokekisakin, jonka jouduin/sain järjestettäväksi.
Sanon vaan -minäkö eläkkeellä:DDD

Talavi tullee, onneksi tuo katto saatiin korjattua, että talaven yli pärjää, ens kesänä sitte isompi remppa. Toivon kyllä, ettei ihan niin palijon tulis lunta ko viime vuonna, vaan silleen sopivasti, että olis kiva kolata ja tehä jäälyhtyjä sun muuta pientä hauskaa.
Kuitenki – tänä talavena ennoo yksin, eikä tartte surkutella sitä, että vaan tyynyt o kainalosa, sanoisin, että oon aika onnellinen. :)

Mullaki oli kaikenlaisia toiveita siitä mimmosen kaverin haluan, mutta ku oivalsin että oonki avoimella mielellä ja en esitä mittää, niin johan minut keksittiin. Ystävyyssuhteemme on vain vahavistunu. Kumpiki ymmärrämme sen, että aika on meitä muokannu, eikä meijän ennää tartte olla kakskymppisiä. Ku perusasiat on kunnossa, niin elämä on nautittavaa vielä pitkään.

Tuli pitkä sepustus, kiva ku jaksoit lukia tänne asti, minä ny vaan höpisen täsä omiani.

Toivon Sinulle ystäväni/lukijani oikein iloista talaven tulua ja nyt hyvvää yötäki.
Plätteröinen.
9 kommenttia:

 1. Tuota sun rupatusta,hupatusta on aina niin mukava lukea:)Tulee itsellekin hyvä mieli.Jos pitäs näin äkkisiltään valita peruspositiivinen immeinen,niin nekin äänet tulis sinne Pohojanmaalle.Onnea finaaliin pääsystä teille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Mukavaa että pääsitte molemmat finaaliin! Hyvää matkaa sinulle sinne etelään, älä polta itseäs!

  VastaaPoista
 3. Hei, Plätty...sun rönsyilevää ja rehellistä juttelua välillä kaipailee..kiva kun aina välillä muistat meitä. Onneks olkoon teille molemmille.

  VastaaPoista
 4. No hei plätty, olipa mukava lukea juttuasi, ihan ku oisit ollu vieressä sepustamassa. Onnea nyt kovasti sinne finaalin ja etelänlomille uskon vielä lämmintä riittävän. Nämä nykyiset sääilmiöt ovat mitä ovat.. minä en ole enää aikatherinen nimellä, kun sattui sarja pieniä väärinkäsityksiä, poistin omankin blogin, ja ajattelin lähteä jonnekkin.. mutta aika parantaa.. nyt on kaksi blogia riipustajalla.
  toinen on se ajatellaan aikatherine ja tämä uusi on pieniä sanoja se sisältää melko kirjavan valikoiman eriallueilta juttuja, musaa, taidetta ja luomisen työtä.. no molemmat ovat just semmosia kuin itseni tunnen.

  lähden eläkeläisten kanssa risteilylle tallinaan, meitä on nii paljon, että päästiin melkein ilmaseks.DDD minulta on tilattu juttu viihdettä, ne sanoivat, että ei mielellään laulamaan, ennen aamuyötä, sitten kuulemma laulan yhtä hyvin kuin umpikänniset..DDDDD
  terv katri/ Aikku..aikatherine.. riipustaja...DDd

  VastaaPoista
 5. Voi sentään Plättyseni, kuinka mukavaa on kuulla elämästäsi.
  Mark Twain on sanonut;
  "Suru pitää huolen itsestään, mutta saadaksesi kaiken irti ilosta, Sinun pitää jakaa se jonkun kanssa!"
  Niinhän se on.

  VastaaPoista
 6. Hei Plättylettu, kiva kuulla, että menet Inglesiin . Olen siellä jo 10.11. alkaen, joten olisi kiva kuulla sekstettikaraokea siellä. Saisitte 2 kuulijaa lisää. Tarkenna paikka vaikka viestillä.
  Harmaa on sunnuntai ilman lunta, -5 astetta ja tyyntä.

  VastaaPoista
 7. plätty! onnea finaaliin, etelänmatkaan, talveen!
  kiva lukea sun pohdintoja kaverin etsinnästä, kun itselleni kävi ihan samalla lailla!

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon molemmille ja myös onnea uuden vuoden kilpailuun ja matkailuun!

  Monilla on näköjään ollut mukavaa tuuria näissä kaverijutuissa, itse olen ikuinen pähkäilijä kaikessa, enkä ymmärrä mistään mitään:)

  VastaaPoista
 9. KIITOSTA kaikille yhteisesti, en millään ehi jokkaiselle erikseen vastaamaan, kyllähän te tiijätteki, miks:D. Ny meen ainaski nukkumaan ja taijan herättää suden, joka nukkuu mun sängysä, luulen että siellä kuiteski onki nalle:DDD Hyvvää yötä teitille.

  VastaaPoista