Tunnisteet

maanantai 14. tammikuuta 2013

Luonnollista ja luonnotonta

Kotipolulta

Kyllä luonto osaa olla kaunista, jälleen kerran totesin Keuruun matkallamme.
Piti mennessä ja tullessa pysähtyä kuvaamaan kaunista talvista maisemaa.
Mennessä oli hyvin erikoinen näky, mutta en kännykkäkameralla saanut sitä kunnolla ikuistettua, kuin sateenkaaren päät, jotka nousivat pystysuoraan maasta. Pysähdyimme ihmettelemään ilmiötä, johtui jotenkin lumikiteistä ja auringon säteitten kohtaamisesta ja se näkyi aika kauan. Välillä hieman muutti muotoaan. En ole koskaan tuollaista nähnyt, siis aivan kuin revontulet tai sateenkaari, mutta talvella:)

Edessä pystysuoraan "sateenkaaren" pää

Komea näky
Luonnossa värit aivan toista luokkaa

Kuvat ei siis todellakaan ole sitä, mitä ne olivat luonnossa. Paluumatkalla ihastelin puita ja metsiä, jotka toiset näytti kuin olisivat olleet alusvaatteissaan, mutta sitten toiset puut/metsät kuin morsiamia.
Kotipolullakin niin puhtoisen valkoista, että ihan häikäisee.

Kaunista

RauhoittavaaP-paikan komea talvinen mänty

P-paikan talvista näkymää

Kerusselän Maisemahotelli Keuruulla oli nimensä veroinen, siis mahtavat maisemat, kuvittelen vain kesää miten siellä, järvien ympäröidessä voisi silmät levätä. Hotellissa oli myös pienoinen kylpylän tapainen ja kuntosali, kylpylää käytimme, mutta kuntosaliin ei riittänyt energiaa. 

Kerusselän aitaa


Maisemahotelli KeurusselkäPerjantaina oli studiolaulu karaoketaustalla, jonka myös tuomarit kuuntelee ja arvostelevat ja sitten oli pienemmässä ravintolassa orkesterin kanssa kenraaliharjoitus.
Lauantaina oli sitten varsinainen kilpailu isossa salissa. Laulajia oli 56, kaverini pääsi laulamaan toiseksi viimeisenä ja minä olin 52., Taisivat testata, miten me vanhukset jaksamme valvoa ja olemmeko jo ihan hutikassa, kun lavalle astumme, mutta kyllähän me ”nuoret” jaksoimme ihan loppuun asti:D

Näistä kisoista tänään on laitettu nettiin jokaisen kilpailijan laulusta pätkä, jota voi kuunnella ja siellä on myös äänestysohjeet, jos haluaa vaikka kannustaa meitä finaaliin asti. Äänestysaika on tämän viikon perjantaihin saakka ja puhelu maksaa n. 1€:n.

Nettiosoite: http://www.naplitshow.fi/videot , Täältä löytyy kaikki laulajat sarjoittain.

Minä olen vanhusten sarjassa eli Kreivitär sarja ja minua voi äänestää puhelimella 0700-01414 ja sen jälkeen numero 803.


Kaverini on Kreivi sarjassa numerolla 913, häntäkin saa äänestää, jos tahtoo.


Kiitokset jo etukäteen.

Semifinaaleja on tässä kisassa kolme (nämä oli siis viimeiset), joista sitten valitaan finalistit.

Finaali olisi helemikuun 8.-9. pvä Härmän kuntokeskuksessa, toivottavasti sinne päästäisiin, on nimittäin semmonen tauti iskeny, että helepotusta pitäis saaha, nimittäin laulamisen tauti.
Olihan siellä mukavia vanhoja tuttujakin ja uusiakin tuli, nämä ovat tosi hauskoja tapaamisia.

Paluumatkalla käytiin veljeni luona Ähtärissä ja hän sai houkuteltua kotimatkalla Härmän kuntokeskukseen Mega-tähti laulukilpailuihin, mutta se tais olla liikaa, en millään meinannu jaksaa laulaa, ku oltiin vasta syöty ja muutenkin kahtena iltana valvottu. Nyt täytyy myöntää, että kolome iltaa peräkkäin ei ennää onnistu, mutta kaikesta huolimatta...

Kevättä kohti mennään.

Vielä pari kuvaa, nimittäin ennen reissua kävi koirulivieras kylässä ja reissun jälkeen Amaryllis oli avannut toisen kukkavanan kukat (5 oli auki ja vielä kuudes aukeamassa) UPEA.

Jollekin teistä tämä koira on tuttu:D
Minun yksi silmäteräni

6 kommenttia:

 1. Kaunniita tosi hienoja talvikuvia, tuo oli joku halo tai sellainen? Ja onnea kisaan, jos vielä ehtii toivotella.

  Uskomattoman nätti koiruus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on on nätti koiruus. Tämä viikko on vielä äänestys menossa, ehkä ens viikolla saa tietää tulokset.

   Poista
 2. Kivoja kuvia kylmästä suomen maasta ja niin armaasta.. auringon laskun minä näin kuvasa ainaskin.. jaa että laulettiin taas kilpaa:)) sii täytyypä vilkaista ja äänestää sehän on kansalaisvelvollisuus.. heh
  juu ja kiva idea vappuna ilmapalloja siihen kuuseen niin se lentää kauas pois:)) tuossa se vaan kukkii:)) Onnea kisaan!
  terv aikku nykyään käytän gmail osoitetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku.
   Ei ole auringonlasku tuo,paremminkin auringon nousu, se on keskipäivällä, mutta tuossa ei värit tullu semmosena kuin luonnossa, siis ihan sateenkaaren värit ja noita "pylväitä" oli kaksi, kuin sateenkaaren päät. Se oli erikoinen valoilmiö, siis auringon säteet ja lumikiteitten heijastumaa ja se välillä näkyi aivan kuin olisi ollut metsän edessä ihan käsien ulottuvilla.

   Poista
 3. Peukkuja kisaan !!!!
  Luonto on kaunista, kuvasi sen todistavat. Auringonnousu oli taatusti näkemisen ja kuvaamisen arvoinen. Mihinkäs aikaa se siellä nousi, ette tainneet aivan kukonlaukun aikaan olla liikenteessä.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin orvokki, nyt ootellaan, milloin ilmoittavat jos finaaliin pääsee. Tänä viikonloppuna ei mennä mihinkään (luultavasti), mutta kahden viikon päästä järjestän karaokeseuran Livekaraokeillan ja seuraavana olisi sitten finaali.

   En muista mihin aikaan aurinko nousi, mutta matkalle lähdettiin aamulla kymmenen maissa ja tuo kuva on jostain puolesta välistä otettu ja paluumatkalla noi maisemat.

   Poista