Tunnisteet

tiistai 8. helmikuuta 2011

Plätteröinen sannoo: Mullako luppopäivä?
No, ei todellakaan ollu luppopäivä. Kaveri innostu puotteleen lumet katolta, eikä ikuna olis uskonu, kuinka palijon sitä oli, huhhuh,  60 cm - 80 cm.
Minä sitten lapioin polokuja pellon pientareelle ja pihalla ja mihin oli tarvista päästä, mukavaa hommaahan se oli, ku pakkasta ei ollu ku muutama aste, eikä tuullukkaa pahemmin. 

Otin kuvia näistä lumikasoista, kattokaa itte mitkä maisemat. Hyvä, ettei mun lintupuuni hukkunu lummeen.

Täytyy myöntää, että tänä talavena on enempi lunta kuin viimme talavena, mutta nytpä ei tarttekkaa yksin kolata sitä. Sanoisin, että olen ollut aika onnekas. 

Hyvvää helemikuuta lukijoilleni, olokaa varovaisia, jos jouvutte katolta lumia viskeleen, äläkää myöskään liukastelko, laskekaa mäkejä turvallisesti.


9 kommenttia:

 1. Paljon näyttää olevan lunta teilläkin, jos on täälläkin. Mukavaa lumista talven jatkoa teille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuota lumimäärää voi just ja just lumeksi sanoa..:) On se hyvä, että lunta on välillä sielläkin, missä sen kaiken järjen mukaan kuuluukin olla, eli pohjoisessa. Me täällä hesan seudulla hukutaan lumeen edelleenkin ja sitä on triplasti enempi.. :) Tässä asiassa en olisi halunnut leuhkia ja elvistellä, mutta niin se vaan on. Mutta otan osaa... "lumi on kivaa.." !
  hihhih hihhih...

  VastaaPoista
 3. Riittävästi näyttää sielläkin lunta olevan!
  Tuota...hmmm... en huomannut oliko kaverillasi minkään sorttisia turvavaljaita /-köyttä. Siis katolla ollessaan.
  En nyt tarkoita mitään muuta palloa jalassa... ;) ;) Vitsi-vitsi!
  Kunhan höpisen.
  Ihan vaan sitä, että ehjänä tulee lumipuuhista ja voi jatkaa niitä edelleenkin apunasi.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on hienot lumijutut.. ja oikeat polut. Nyt on kyllä taas lunta ja odotan kauhulla kun katolta tulee alas,, sitten on taas oikeat Araratvuoret talon takana, ei tarvi Rivieralle lähteä kun saa ottaa omilla vuorilla aurinkoa:) Ihanaa kun sulla on oma lumenpudottelija siellä. ötyjä.

  VastaaPoista
 5. No,onpa aika hirveesti lunta.Kaunista,mutta lumista.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Maritzan, samoin Sinulle ja ?

  Orvokkiiii, Ai, että just ja just:D Kyllä tänne riittäis sekin, että melkein aina tuulee, paitsi nyt aurinko paistaa ja on pakkasta. Lumi on kaunista, kun se on puhdasta ja kimmeltää.

  Onnea nimipäivän johdosta Raija, mun veljen vaimo on myös Raija ja mun pojalla on synttärit tänään. Ehdotin kyllä jottain turvajuttuja, mutta ei huolinut, sanoi että on niin matalaa ja lunta runsaasti alla, jos tippuu.tää katto on sen verran loiva ja huopapohjainen, ei siis kovin liukas, olin kyllä itekki ulkona koko ajan varmistamassa, ettei tapahdu vahinkoja. Palloa ei vielä huolinu:D

  Kiitti Mustis, tuu laskeen pulukkamäkkee,hih.

  Näin on nyt Meriili, lumi on kaunista ja tuon kuusiaidan keskellä (jos oikein tarkkaan katsoo) on minulla se lintupuu, niitä on sitten tosi mukava seurata, kuinka ne ovat taitavia, nopeita ja kauniita.

  VastaaPoista
 7. hauskoja railoja olet lumeen kolunnut. on se onni että oli mies apuna. nyt pitäs tehdä iglu noista lumista, aattele kuin ois romanttista kun veisitte sinne ikluun kynttilöitä ja paksut untuva peitot jonnii alustan päälle, hitsi kun aikuiset ei leiki.. tylsää, mun on åpakko kun mua lapsettaa noiden pienten kanssa.. pakkanen kiristyy.. lapioi lumi seinille se lämmittää taloa.. no ja jos se vielä satelee niin noin matala lalo jää pian piiloon, keväällä sitten pääsiäisen aikoihin voit tulla ulos:)))

  VastaaPoista
 8. Kyllä meitä aikuisiaki joskus leikittää, minähän aioin tehä tohon pellolle labyrintin sillä aikaa ku kaveri oli katolla, alotinkin mut ku ei jaksanu enempää:) Eilen ehotin, että voitais kaivaa tunneli tuohon talon ympärillä olevaan lumivalliin.
  Tuli lapsuuskoti mieleen, kun mun veljet(niitä on 5) tekivät kerran valtavan lohikäärmeen pellolle ja kaivoivat myös tunnelin ja oleskelutilan. Nyt paistaa niin komeesti aurinko ja hanki kimaltelee kuin timantit konsanaan. Mukavaa laskiaista.

  VastaaPoista