Tunnisteet

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Uusi urheilulaji

Oppia ikä kaikki. 
Kuinkahan viisas sitä on, ko vanahaksi tullee? :DDD

Ainakin minä opin tännään uuden urheilulajin, kun pojan tyttären koira opetti ”opetusvideolla”.
Nimittäin, en oo koskaan uskaltanu hyppiä trampoliinilla, mutta allaolevasta videosta näkee trampoliinin uudenmallisen lajin. Sitähän voi hyppiä maasta käsin yrittäen saada frispeetä hyppimään, pääsee ite niinku vähemmällä:D

Ilimaki on lämmenny, ennää on vain -10 ja aurinko paistaa, mutta pikkunen viima on.

Rentouttavvaa sunnuntaita toivotellen ja kessää ootellen toivovat P+M7 kommenttia:

 1. Hahh.. pitäisköhän kokeilla! Hauska video!

  Täällä reilut -3 astetta ja aurinkoista, pilvistymään päin, vieno tuuli etelästä! Ollaankohan kuitenkin menossa kesää kohti, toivottomalta tuo tuntuu! :D

  Hyvää päivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Varmaan kannattaa kokkeilla:D Täällä taas on -20 astetta, ei se kesä vielä tuu, hyvä niin, sillä muutenhan se olis taas kohta ohi,hih.

  VastaaPoista
 3. Hyvä huomio! Odottaminen on se mukavin, sitten kun on kesä, sen vain elää, eikä muistakaan kuinka sitä kaipasi helmikuussa. Sitten on taas syksy ja talvi!

  Onhan näissä kaikissa vuodenajoissa oma viehätyksensä, mutta ei talven ihan näin kylmä tarvitsisi olla!

  Ei olisi kiva jos olisi kesä koko ajan, vaihtelu pitää pirteänä!

  VastaaPoista
 4. Itse olen tykännyt pomppia lapsenlapsien kanssa ja samoin ystävän lapsien kanssa, mutta kuten arvata saattaa saa vaipat olla kun naurattaa jne.. Mukavaa keväänaikaa plätty Sinulle ja elämäsi ystävälle:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mustis. Kävimme eilen illalla pari laulua Dadossa laulamassa, mut siellä oli jotkut naamiaiset ja hiukan liian humalaista porukkaa jo alkuillasta, ei viihdytty kauaa, mutta voitin arpajaisista karamellikorin, soittivat ja toivat tänään kotiin:)Aurinkoista kevättä sullekin ja ja..

  VastaaPoista
 6. Olisit sanonut, niin olisin heti tullut hippulat vinkuen ja kiva että voitit!!! Dado on vähän sellainen ettei ollenkaan huvita, en tiedä miten niillä menee siellä niin päähän:) Oliko siellä edes porukkata?

  VastaaPoista
 7. Kuuleppa Mustis, kun met on tykätty laulaa siellä heti alkuillasta eli 21.00 - 24.00, jonka jälkeen on lähetty pois, kun nuoriso tulee sinne jo valmiiksi humalassa. Minäpä soitan, kun ens kerralla mennään, mutta vasta kun on tavallinen karaoke, saa laulaakin, me kun ei niin hirveesti kaipaa sitä outojen juttuseuraa, mutta on ollu puhetta, että vois sulle soittaa:)

  VastaaPoista