Tunnisteet

torstai 28. huhtikuuta 2011

Kuvia pääsiäisreissulta

Olimme mökkeilemässä pääsiäisenä ja nautittiin luonnon heräämisestä talven unesta. Kuvia tulee kännykällä räpsittyä enempi ja vähempi, laitan joitain tännekin. Yritin saada videolle teerien kukerteluakin, mutta olivat järven toisella puolella ja liian kaukana siis.

Karaokeakin käytiin laulamassa ja voi miten oli hyviä juontajia, varsinkin Saarijärvellä. Siellä naisvetäjä osasi juontaa ja kannustaa niin, että jokainen varmasti antoi parastaan ja mikä fiilis. Minäkin laitoin kymmenen laulua lapulle ja pyysin, että hän valitsee niistä mieluisimmat, mitä haluaa kuulla ja parhaimmat valitsikin.
Yleisö oli mahtavaa, muutamat tuli pöytään kiittelemään kädestä pitäen ja kun lähdimme pois, kävin kättelemässä ja kiittämässä illan juontajaa, niin hän halusi halata, kiitteli ja toivotti uudelleen tervetulleeksi..

Minä kiitän vielä kaikkia pääsiäistoivotuksista (en ollut siis tietsikan äärellä vastailemassa) ja toivottelen oikein ilosta Vappumeininkiä, nauttikaa kesän tulosta, sitä me toivottelemme yhessä.

Pääsiäiskukkaset

Tapasin sukulaisenikin:D

Kaksi joutsenta järvellä

Jään ja veden kimallusta

Mökin ranta

Mikähän otus? arvaatko?

Järvi illan suussa

Kotiin palattuamme oli nämä kukkaset avanneet silmänsä.Tietääkö joku näille nimet? tuota ensimmäistä sanotaan kodin onneksi, mutta toista en muista.

6 kommenttia:

 1. Komeita kuvia!Näin Kemiläisittäin.

  VastaaPoista
 2. On Sinulla hieno lahja, ja hyvä, että käytät sitä muiden iloksi. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Karvainen otus on jonkun kehrääjäperhosen toukka tai muurahaisen karvahattu. Saat valita.
  Vasemmanpuoleinen kukkanen on jokin apila, mutta tuntemani kodinonni ei ole lähelläkään tuonnäköistä.Toinen kukka on ihan vieras.

  Iloisia kevätkesäpäiviä sinne pohojoiseen toivottelen Kymenlaaksosta. Ja lisäksi vielä Iloisaa ja Eloisaa Vappua!

  VastaaPoista
 4. Perhosentoukka ja vähän nokkosperhosta tai suruvaippaa epäilen?

  Kodinonnella on hirmu pienet lehdet, mutta voihan tuota huoneapilaakin sanoa vaikka kodinonneksi:)Tuo toinen ei ole Kloxia eikä ahkeraliisakaan, mutta jonkun sortin begonia (niita on jumalattomasti erilaisia) tulee vähän lehdistä mieleen? Ei ole tietoa, en muista, mutta tuo "sukulainen" oli todella soma.

  VastaaPoista
 5. Heisulihei ja kiitos kommenteista. En oo ehtiny olemaan tän vekottimen ääressä, kun on nuo pihatyöt ja perjantaina oli se karaokeseuran Live-ilta, sekä yövieraita. Oli muuten vaikea laulaa live-karaokea, huhhuh.

  Pitäis joskus pöllähtää sinne pohojoseenkin laulamaan ja kuvia räpsimään:D

  Milena, kyllä se taitaa olla enempi itserakkautta, tekkee niin himskatin hyvvää rintoihin, ku kehutaan:DD

  Milena ja Mustis, tuo karvainen otus on luultavasti suruvaipan toukka, niitä perhosia lenteli siellä. Harmitti kun en poislähtiessä käyny tarkistamassa, että joko kuoriutuminen alkoi, olin varma, että sillä oli semmoset vinkeet ja siksi kuvasin:)

  Vasemmanpuoleinen kukka on joku apilalajike, mutta mun kotona sanottiin kodin onneksi. Katsoin netistä, että yhtä toisenlaistakin, mutta valkoista sanotaan myös kodin onneksi, sellainenkin minulla oli joskus, mutta sain senkin hävitettyä:(

  Tiedän sen pikkulehtisen tuuhean viherkasvin, joka on kodin onni, sellaisenkin sain kerran tuhottua:(
  Olenko siis kodin onnen tuhooja, hih?
  Tuo nykyinen ainakin kukoistaa ja vähän muukin onni:DDD

  Minä muuten tykkään sukulaisistani, ovat sööttejä, laulankin joskus niistä (se Borriquito):DDDD

  VastaaPoista
 6. borriquito! nimetön kukka muistuttaa lehdiltään myös muorin kukkaa.. jos tää on joku risteytys.. tiedä sinusta kun olet pyssysankari ja hirviäkin paistat.. annie mestari ampuja DDD no säästä paistia sinne kalajoen bileisiin jos sattuu olemaan nälkä.. joillakin.. minä en oo tulossa sinnepäin. seilaan suomenlahdella..mie oon merenneito tyyppiä;))

  VastaaPoista