Tunnisteet

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Leppoisaa perjantaita
Tänään oli kaunis aurinkoinen päivä, ainakin ikkunasta katsoen, ulkona hiukan viileähkö tuulonen.
Lintupuussani on ollut vilskettä ja uusia kevään lintujaki jo näkyi.

Ihan huvikseni, kun seurasin pitkät tovit lintujen iloista vilskettä, niin aattelin josko onnistuisin videoimaan niitä ikkunan läpi. Sainhan silloin kerran videolle sen hämähäkkitaistelonkin (joka on tuolla hamassa alkutaipaleella).

Laitan tänne kolme videon pätkää, ääntä siis ei ole, kun ikkunan läpi kuvasin, mutta jos viittitte ja jaksatte kattella yhtäkään, niin kertokaapa tunnistatteko mitä lintuja oli.

Punatulkut olivat aamupäivällä, eikä niitä enää iltapäivällä näkynyt. Käpytikkaakaan en ole kuvannut, kun noi talipallot olivat jo kaikki, enkä viittiny 16 km:n päästä lähtee hakemaan uusia.

Töyhtötiaiset, harakat ja närhetki uupuu, mutta mitä nuo ovat?
Kuvat ovat aika epäseleviä, ku käsi tärisee ja kännykkävideo ei oo kovin häppönen, siis laatua ei kannate arvostella:D

Eilen ja toissapäivänä kaverini kaa tuhosimme ullakolta paljon mun vanahoja muistoja, siis poltimme kaikennäköistä roinaa, mitä on vaan tullu nakattua ullakolle ja koska kaatopaikkasysteemi lopetettiin tai ei ihan kokonaan, mut jos pieni peräkärryllinen roinaa maksaa 60 € ja ylikin, niin mieluummin poltan risujen kera.
Kaadettuamme ylimääräisiä puita tuosta tien varresta tai siis mun kaveri kaato, en mää, minä vaan keräilin risuja kasaan, niitä siis poltimme myös:D
Meillä oli ennakkoon jo pääsiäistulet:D

Nyt saunottuamme, otan yhen tai kaks pientä paukkua ja kirijottelen täällä kammarissa ja kaveri olohuoneessa kuuntelee juutuupista vanahoja ihania mussiiikkikappaleita, tai minäkin kuulen tänne.
Opeteltiin uutta karaokelauluakin, Jenni Vartiaisen Missä muruseni on, aika vaikee laulu, en tiijä opinko koskaan, mutta saahan sitä yrittää:)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua toivottellee Plättyskä ja kaveri.

Kaverin talvella tekemä polku pieni kasvimaan läpi. Lunta vielä noin paljon.
"Pääsiäisnuotiomme"

1 kommentti:

  1. alemmassa: peippo, viherpeippo (eri näköisiä vihreästä harmaaseen, aina keltainen siipijuova), talitiainen, punarinta, sinitiainen, talitiainen, viherpeippo, peippo.

    toisesta, ylemmästä näin vain viherpeipon ja talitiaisen.

    VastaaPoista