Tunnisteet

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Äänten kalastelua

Myös kukkani voivat hyvin, posliinikukka teki seitsemän kukkaterttua ja tuoksu oli huumaava :)


Voi rimpati rallaa taas...
Mitä tää kettuilija – ei ku lettuilija on menny tekemään.
Ei oo joutanna lettupannun varresa olleen, vaan enempi mikrofoonin vartta on pijelty.

Perjantaina tuli naapurin isäntä uuden naisystävän (deittipalstan kautta löytäny) kanssa kylähän ja karaokea laulamaan, siinä kotiviiniä ei laulettu, mutta sitä hiukan maisteltiin ja lauleltiin ihan muita lauluja melkein aamu nelejään asti. Lauantaina sitten pitikin piristäytyä tuonne Rantakallaan (50 km) karaokekilipailujen karsintaan.

Minä ku oon joskus harrastanu tuota kalastelua ja metsästelyäki, niin aattelinpa nytki kalastella muutaman äänen, jos vaikka sais tuon virallisen/laillisen levyn tehtyä, jos siis saa eniten ääniä kahden viikon aikana. Sitä voipi netistä seurata kuka vaan, ketkä 10 ovat toplistalla, loppuajasta annetaan prosentitkin äänistä, sitten on kova taisto kuka voittaa :D

Äänestää voi tekstiviestillä, soittamalla tai lähettämällä postikortti, ohjeet ja hinnat löytyy heidän nettisivuiltaan, joista linkit alempana.

Nämä äänet ei vaikuta loppusijoitukseen, vain ainoastaan jos saa eniten ääniä pääsee tekemään sen levyn, jota voi soittaa vaikka radiossa, siis luvallisen ja laillisen levyn.

Tuossa kilpailussa valitaan vain yksi voittaja, joka todennäköisesti en ole minä, eikä kaverinikaan, kun siellä oli ihan huippulaulajia, joihin minä en ole koskaan kuulunut.

Osallistujia oli kolmessa karsinnassa pitkälti toista sataa, joista 80 on päässyt finaalikarsintaan.

Sanon jo nyt, että oli tosi hieno kilpailu, vaikka illassa ei ehtinyt laulamaan kuin vain yhden laulun, mutta jokainen sai omaan sähköpostiinsa sen oman laulunsa ja jos halusi sai ostaa sen levynkin.

Tässä minun lauluni on kokonaisuudessaan (tuossa äänestys listassa on vain näyte):


Näin äidilliset terveiset kaikille ja tässäpä linkit äänestystä varten.
Siellä on tosiaan kaikki 80 finalistia, saattaapi monille olla tuttujakin.


Minun numeroni on siis 1857 ja kaverini numero 1835.
Äänestys tapahtuu siis esim. tekstiviestinä numeroon 173322 ja viestikenttään: Laulu 1857 (tai kaverini numero tai jos teillä on muita tuttuja, niin numerothan löytyy luettelosta).

Kauniit kiitokset mahdollisista äänistänne, lauluhan oli jo palkintona :D

Ens lauantaina tulee karaokekerholaiset meille viettämään nyyttikesti-illanviettoa ja laulelemaan, seuraavana lauantaina olenkin Limingassa tuomarina Sm- iskelmäkaraoken alkukarsinnoissa ja sitä ennen reissaamme Seinäjoella ja käydään katsomassa joko mökille pääsis autolla vai pitääkö aurauttaa tietä. Kevättä alakaa rinnuksissa olla, joo.
Sitä sammaa toivottelen teitille.

4 kommenttia:

 1. kuntelin juuri nyt ja täytyy sanoa että kehityt aina vain paremmaksi. Laulu oli herkkä pidin oikein paljon..

  VastaaPoista
 2. En saanut laulua viritettyä, mutta uskon että laulat hienosti ja toivotan onnea ja melkoinen kukkapeukalokin olet, kun taas niin kauniisti kukkii tuo posliinikukka, sehän oli aivan valtavan isokin.

  Jep kohta mökille pitää mennä, saunavärkit on jo haalattu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tuo linkki anna sulle semmosta plakaattia, jossa sanotaan, että Avaa ohjelmalla, sieltä selaa ja valitse Windows Media Player ja ok ja sitten vielä ok siitä valintaikkunasta.

   Mekin aiottiin mennä mökille, mutta siellä on kuulemma niin paljon lunta, eikä viittitä aurauttaa tietä.

   Jep, kukat voi ainakin hyvin, itellä ei niin väliä :D

   Poista