Tunnisteet

perjantai 11. lokakuuta 2013

Muistellen

Vieläkin mökillä - kesä ja syksykin on ollut mahtava iloineen ja suruineen. Aurinko paistaa taas surupilven lomasta. Saimme tiedon, että ystävämme Ramona on muuttanut koirien taivaaseen. Ramona oli naapurin (linnuntietä n. 2-3 km) koira, joka aina tuli tervehtimään jopa ohikulkiessamme ja piipahti useasti kesällä tänne mökillekin, viipyi muutamia tunteja ja palasi yöksi kotiin. Ramona oli tosi lempeä ja älykäs koira. Miten sitä voikaan kiintyä naapurin koiraan. Toivottavasti siellä jossain on mukavia koiraystäviä seuranasi.2 kommenttia:

  1. Voi tätä hellyttävää Ramonaa, suruhalit omistajalle.. ihmettelin aluksi että miten oma koirakuva on täällä, muistutti niin paljon Likkaa, niin ovat samantyyppisiä nämä hurmaavat harmaat hirvikoirat. Ja kyllähän sitä lummasti kiintyy niin naapurin koiraan kuin kissaankin, riippuu kyllä yksilöstä molemmin puolin. Nätti sympaattinen koira.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko sitä koiraa, jonka kanssa kävitte meillä? En muista nimeä. Minä tykkään tuollaisista rauhallisista, ystävällisistä koirista, jotka eivät turhaan räksyttele, mutta ovat tarvittaessa voimakkaita ja urhoollisia.

      Poista