Tunnisteet

perjantai 27. syyskuuta 2013

Uusi kuvakulma

Kesämökin ikkunasta kuva ulkoapäin sisälle

Ikkunassa heijastumia puista, mutta nuo auringonkukat ovat sisällä maljakossa ja vielä toiset kukat näkyy kuistilta toisen ikkunan läpi. Kuvassa näkyy vielä kamarin ovikin. 
 
Otin vastaan Pedron haasteen ”tipusille”, johon minäkin kuulunen, :D
Kiitokset haasteesta lintulautatyöryhmän tipusille:).

Ota valokuva tai useampikin kodistasi tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin.- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.


Haastan kaikki mun blogini lukijat, jotka eivät vielä ole haastetta saaneet joltain toiselta tähän kuvakulmahaasteeseen http://kotilablogi.blogspot.fi/
Tämä on ihan hauska haaste, kiitos.Tässäpä sisäkuva kukista
Kuistin iltatunnelmaa

Ja tässä kuistin kukat       

Laitan vähän muitakin kuvia kesän muistoina,
joutsenperhe kävi rannallamme hyvästelemässä, pikkulinnut lentelivät ja uskaltautuivat ihan likelle ym., mieli hiukan haikeana.

Joutsen perhe; emo ja viisi poikasta, toinen aikuisista oli edessä.
Ilta järvellä.
 
Pihamaalla ikikukkia ötökeineen      
Ilta järvellä, auringonlaskut olivat siellä sanoinkuvaamattoman kauniita. Käymme siellä vielä olemassa pari päivää ennenkuin talvi yllättää, sehän yllättää aina, vaikka tiedämme, että se tulee.
Hyvää syksyä ja talven odotusta.

6 kommenttia:

 1. ulkoa otettu ikkuna heijastuma kuvat on tosi kivoja ja salaperäisen kiehtovia, jos et olis kertonut mitä ovat, milekuvat olisi nähneet jo vaikka mitä.. saatan ottaa haasteen , onhan tämä kiva.. kun löytäisin kivan uuden kuvakuman..hyvää viikonloppua ja onnea laukisan voittajalle.. upeaa, olet ansainnut voittosi.. kaunista värikästä syksyä, olen palauttanut osan vanhasta blogista, joka nyt toimii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku, käyn joskus kurkkailemassa sinunkin blogia, harvemmin tulee kommailtua. Nykyään ei taho ehtiä tietsikan ääreen johtuen ilmeisesti, että kaikki hommat mitä tekkee, niin tapahtuu palijon hittaammin, heh. No vitsi sikseen, taitaa olla laiskuutta kaikki.
   Oikein pirtsakkaa syksyä Sinulle.

   Poista
 2. Ensimmäiset kuvat olivat tosi hienoja, jos ajatellaan tuota haastetta, muut kuvat sitten muuten kauniita, kuten erikoisesti tuo järven illanrusko. Järvimaisemista ja pelloilta saa ihania kuvia jopa pahasella kännykälläkin. Onnea vielä kerran laululintuselle, jossakin kontrasti jutussa tämä termi jo vilahtikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustis ja pirteää syssyä Sinullekki.

   Poista
 3. Kauniita ja tunnelmia herättäviä ovat kaikki kuvasi.Onnellista syksyä,väreineen,tunnelmineen,tunteineen...ja tietysti lauluineen! <3 Onnittelut täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myrskysein, meinattiin tulla käymään Hesassa ja olisin soittanut, mutta se matka siirtyi hamaan tulevaisuuteen.
   Onnea ja kauneutta Sinunkin syksyysi.

   Poista