Tunnisteet

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukuun touhuja







Kaikenlaista touhua on näin joulun alla ollut, mutta onneksi on saanut tehdä pikkuhilijaa siihen tahtiin kuin on jaksanut. Jouluksi on tulossa minun kaikki lapseni perheineen, joten valmisteluja on pitänyt tehdä sängyistä lähtien. Laatikkoruokia (Porkkana-, lanttu- ja bataattilaatikoita, vielä teen punajuurilaatikoita) ja leivonnaisia on tehty valmiiksi jo pakkaseen, kun eihän niitä sitten ehdi tehdä, kun muksut tulevat.


Lahjoja osan ostan ja osan tein itse viljellen hiukan huumoriakin niissä. Miniäni on niin hyvä kutomaan, että tilasin häneltä villasukkia. 

Itse tein käsilaukkuja oluttölkkien klipsuista ja yhden kravatin (ylhäällä kuvassa) ja muutaman käsirenkaan, jotka ehdin jo pakata ennen kuvausta.

Pojalleni ja hänen tyttärelleen ostin laulukirjoja, joissa on nuotit. (Toivottavasti eivät lue tätä ennen joulua).
Poikani on rakennellut studiota kotiinsa, jossa voi tehdä vaikka levyjä, tällä hetkellä vielä ihan vaan demoja. Hänen tyttärensä (15 v.) on päässyt musiikkiopistoon laulua opiskelemaan, joten haluan kannustaa hyvää harrastusta.




Siis laulamista emme ole unohtaneet, yritän saada tähän yhden harjoituslaulun, jonka olen itse ottanut kännykkäkameralla. En tiedä onnistuuko (ei onnistunut, pitäis mennä atk-kurssille:( ), kuvia nyt ainakin saan laitettua. Tammikuussa 17.-18.pvä on Tähtiartistikisan semifinaali Keurusselässä orkesterin tahdittamana, tervetuloa. Meidän laulumme on, minulla Taas tuuli soi ja kaveri laulaa Kuin lapsena ennen, nämä laulut löytyy youtubesta, mutta ei karaokesta.

Tämän viikon torstaina on Iltalehdessä lasten kirjoituskilpailujen satoa; joulukertomus, tyttäreni tytär Ronjan kertomus julkaistaan siinä.

Niin ja karaokeseuran pikkujoulu pidettiin 5. pvä ja itsenäisyyttä juhlimme 6. pvä, mutta myös muuta kts. kuva.

Itsenäisyyspäivä 2013

Samana päivänä
Siis touhua ja vilskettä riittää, oikein rattoisaa Joulunaikaa myös Teille kaikille.

17 kommenttia:

  1. Kokea yhdessä katsoa neljällä silmällä
    yhtä maailmaa
    katsoa usvaa lahden yllä
    hengittävää usvaa
    vaienneita kaisloja.

    Heräävien lintujen liverrys
    kuin villasta kehrätty lanka
    vartaloittemme ympärillä
    aamutähden heijastus
    vaeltaa.
    -Tomi Kontio-
    Tanssisalitaivaan alla,1993

    ♥ ulleriina onnittelee ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja kauniista runosta. Hyvää Joulua ♥

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. "Tartu käteeni, ystäväni,
    tartu käteeni. Se on vielä luja.
    Ja kun pidämme toisistamme kiinni,
    ne pysyvät lujina.Kummankin kädet."

    Onnea teille - sävelen löytäneille.
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnnaY, ihanasti sanottu, Sinulle myös Hyvää Joulua ♥

      Poista
  4. Onnea ja hyvää joulua kihlautuneille!

    VastaaPoista
  5. Onnea nuorelle parille!
    Olihan mukava juttu.
    Säilyttäkää silti itsenäisyytenne.

    Toivoo Pedro.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pedro, näin me tehdään, kiva kun sanotaan "nuorelle parille" hih, kohta seittemänkymmentä :D

      Poista
  6. IIIHANAAAA! Paljon onnea eteenkinpäin Sirkkamarkulle ja Markkusirkalle. On mahtavaa, että olen tavannut teidät molemmat! Laulakaa aina vaan.

    Ps.oletpas ollut ahkera!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin me päätettiin, kun on ollut niin paljon surua kummankin lähipiirissä, että muutetaan suuntaa ja käännetään elämä ilooseksi.
      Kiiiitooos onnitteluista. ja mukavata Joulua ♥
      Pedrollekkii kivaa Joulua, jäi sanomatta tuossa edellisessä. ♥

      Poista
  7. Kun sain seutata teidän suhteen kehittymistä haparoivista ensiaskeleista lähtien, niin tämä on upea päätös .. ja tästä sitten alkaakin uusi luku yhteisessä elämässänne. "ennen ja jälkeen.. -jutut"
    Ei ole häviäjää, vaan kumpikin voitti !
    Rutosti onnea kumpasellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Orvokki, onhan tässä monenmoista ollut, mutta se on tärkeimmästä päästä, että ymmärtää toista ja antaa tilaa ja tietysti pitää vähän tykätäkin :D Ollaan jo siinä iässä, että on ihanaa, kun meitä on kaksi tukemassa toisiaan. Lämpöistä Joulua toivottelemme.

      Poista
  8. Hei Plätty, en ole omien asioiden keskellä jaksanut vierailla juuri missään blogijutuissa, joten tämäkin on jäänyt täysin huomaamatta!!! Mikä synti ja häpeä! Olen yrittänyt omia postauksia silti vähän rustata, vaikka suurin into onkin pois siitäkin.

    Hienoja olivat nämä tölkkijuttusi!! Niistä tulee kauniita laukkuja ja kukkaroita, jossakin olen joskus nähnyt. Kaikista ihanin ja sykähdyttävin oli kuitenkin tuo sydämellinen juttu tuossa alhaalla:)

    "Rakkaus on ainoa kukka, joka kukoistaa ilman vuoden aikojen apua" sanoo Kahlil Gibran ja kukkaihmisenä Sinä Plätty osaat monin verroin paremmin pitää tästäkin kukasta huolta ja samaa toivon myös Markulle:) Rakkausruno oli vähän arkinen, mutta muut liirunlaarumit tuntuvat aikuisen sydänystävän löytöjuhlassa vähän kummallisilta. Onnea yhteiseen eloonne toivottaa

    Irkku-mustis

    Tämä on pitkään aikaan positiivisinta mitä olen nähnyt. Mikäs se osoite olikaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Irkku-Mustis, turhaan niitä romanttisia höpinöitä tässä iässä enää luritellaan, mutta aateltiin, että lasten ja lähiomaistenkin vuoksi olisi fiksua laillistaa jotenkin tää suhde ja kyllä mää tykkään näyttää julkisuudessa, että oon varattu :) Eipä tässä oo tullu paljoa tänne kirjoiteltua, kun jouluna oli touhua kovasti ja nyt joulun jälkeen käytiin Seinäjoella ja sitten oomme avustaneet yhen talon tyhjennyksessä, kun pitäis saada myyntiin ja edustuskuntoon. Laulujakin on pitänyt harijotella, viikon päästä on Keuruulla Tähtiartistikisan semifinaali ja orkesterin kanssa esitys, joten taas saa jännittää, miten lyytin käy :D
      MUTTA, oikein mukavaa loppuvuotta 2014 Sinulle ja kaverille ja tutuille ym:lle.

      Poista
  9. Oi, Plättyskä...ihana kuulla iloisia uutisia...Onneksi Olkoon.

    Ihan niinkuin Mustis...niin mäkin oon ollut poissa täältä lähes kokonaan viime syksystä. Nyt ku on vähän parempi hetki, niin aloin katsella mitä teille kaikille kuuluu.
    Kevään odotuksessa ollahan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupskeikkaa, piitkästä aikaa selasin näitä vanhoja juttuja ja vasta nyt luin että Sinäkin oot tänne kirijotellu. Nyt on taas joulun valmistelua ja kohta on vuosi aikaa kun kihlat julkistettiin, kiitos onnitteluista ja hyvää jatkoa Sinulle.

      Poista