Tunnisteet

torstai 6. tammikuuta 2011

Iloista Loppiaista

Toivottelemme täältä nietosten keskeltä ystäväni kanssa, hän tuossa soittellee pianolla  nättejä tuttuja lauleloita yhellä sormella :)
Elämä on aikalailla seesteistä, kunnes taas lähetään mualimalle kiertelemmää ja seuraava etappihan on se Kuopijoon Rauhalahteen 21. ja 22. pvä Tähtiartistikisan finaaliin.

Kiitän suuresti Teitä mun kannustajia (varsinkin äänestäjiä) avustanne, että pääsin finaaliin.
Tiedän, etten sieltä mittään pokkaalia saa, mutta nyt lähenkin sinne sillä mielellä, että on kiva päästä taas kokkeilemmaan orkan säestyksellä laulua.
Aion laulaa tuon Annikki Tähden levyttämän laulun Mustalainen, tiijän nyt jo, ettei se kipale oo semmonen mitä kisan vetäjä toivoo, mutta siellä listassa ei ollu mun mieleisiä lauluja kovin monta, joten minähän lurittelen tuon :D


Toinen ilonen juttu oli, kun illalla sain viestin, että se meidän laulujoukkueemme (Ruususet) on päässyt kolmen parhaan joukkoon ja finaaliin, siellä pitää se esittää perjantaina ja lauantaina saadaan tietää voittaja, niin että PEUKUT ja VARPAAT taas kerran pystyyn. 

Tässäpä tätä elämänilloo taas on, mutta ny on lättyjen asemasta Makeasta Kuusamasta (sitä venäläistä marjaa, josta oon joskus kirijotellu, mullahan on niitä pensaita) tehtyä "mustikkapiirakkaa" :D

Mukavaa alakanutta Vuotta 2011  kaikille, voip olla, että taas tullee mulle kiirus aika, ettei palijua ehi kirijotella, mutta kirijotelkaa te, joilla on aikaa, sillä tässähän se kuluu ihan mukavasti.

Kuulemisiin ja toivottavasti myös joskus näkemisiinkin.

Kuvassa oleva kukka on viime syksyn kuva, mutta NYT se kukkii vieläkin upeammin, otan siitä taas uusia kuvia, tähän en ehtinyt. Tämä kukka, livia, on minun äitini vanha kukka ja muistelen häntä lämmöllä.

2 kommenttia:

 1. vai että mustalaisen laulat, no jos sen tunteella täräytät niin kenties siitä pokaalin pokkaat. rauhanlahti on kiva paikka käykäähän aamuuinnilla ja ilta uinnilla samalla reissulla. onnea matkaan

  VastaaPoista
 2. Yritän ainakin kateriina, mutta pokkaaleista viis, en niitä saa, mutta kuhan ny laulelen:D

  Oon käyny Rauhanlahdessa joskus ja varmasti käyn uimassa, mutta en tiijä onko aamu- vai päiväuinti.
  Kiitos kannustuksesta.

  Siellä esitämme myös sen ryhmälaulujutunkin, saas nähä onko meitä äänestetty voittoon, mutta kolomen joukossa ollaan ainakin. Tulokset saahaan sitten lauantaina tietää.

  VastaaPoista