Tunnisteet

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Täällä porskutellaan taas...

Minäpä kirijotan taas ihan arkisia asioita, tylsiä ja typeriä, josko se toi pörriäinen älyäisi täälläkin lennellä, on niin kiva huomata, että huomataan, hih (kävin taas möläyttämässä kommillani ”siellä vieraissa”.
Mutta oottako aatellu, kuin suosittu meijän yhteinen rakastettu samakasa-yhteisö onkaan.
Harvasta sitä noin palijon asiaa saa aikaan ku tämä meijän ”noijuttu kärpänen” kirijottaa meistä, saahaan olla ylypeitä tuotoksistamme.

Minäki voisin tämän kirijottaa vain siihen yhteiseen, mutta enpä kirijota, ku tällä konstilla saan Teijät tänne mun tykö kylähän:D

Asijasta toiseen, en minä joutais täällä lepertelemään, olis ”raivausraktorille” töitä, mutta oottaa se homma, ei ne häviä ittestään.
Ystäväni on kyllä välillä turhankin aktiivinen tekemään, mutta ku mun pitäis olla mukana, niin saan vähän huonua ommaatuntua, ku nytki netissä lorvailen:D
Hän meinaa ruveta kaateleen puita tuosta tienvierustalta ja olisha se hyvä ku olisin kaverina, mutta ku mulla ny painaa mielesä toi Tähtiartiskisan finaali (21-22.1.), niin woi woi..., mutta iteppä tähän halusin tommosen kainaloisen ja hyvän sainkin. :)))

Joulun ja Uuven Vuojen ja Loppiaisen ajastaki on hengisä selevitty, lapsoset lapsineen on käyny ja me ollaan käyty ja vielä menossa niitten luo, jotka eivät oo tänne asti päässeet, joten menua riittää.

Miniän kans katottiin netistä, ku hän on ollu joskus televisiosa, aikamoinen tyttö:)
Nyt yritin kattua uuvelleen sitä, mutta en tiijä laittoko poika tähän jonkun mainosten estojutun, kun se video ei auennukkaa, vaan sannoo, että mainosten esto-ohojelma estää sen avautumisen. Elikkä jos jottain hyvvää tuli siitä, niin jottain huonoaki.
Mutta kattokaapa tekin toi video, jos saatte auki, laitan osoitteen, mistä löytää. On tosi kiva juttu.
Tuossa osoitteessa on myös hauska testi: ”Testaa, mikä eläin olet?” 
Minä oon hamsteri ja osittain kissaa ja koiraa ja tuota kolomatta kuvvaa en saanu selevää oliko se rapu vai mikä, eli mä oon semmonen sekasikiö, heh.

Siinä sivusa on luukku, josa sanotaan ”Häntä pystyyn jaksot” ja se missä miniä on rottansa kanssa on numero 11.


On mulla mahtava miniä, aattelin kirijottaa jutun ihimisluonteesta ja miten saahaan seleville onko hyväluontonen vai ei, mutta kirijottakoon joku viisaampi siitä, mutta ite aattelen, että se joka tykkää noin palijon elläimistä tai kasvattaa ja rakastaa kukkia sun muuta, ei voi olla paha ihiminen.
On täsä tietysti omaki lehemä ojasa, sillä mehän, siis mää ja ystäväni tykätään kasvattaa kukkia sun muuta. 

Ette usko kuin komiasti on kukkinu äitini vanaha Livia (viime vuotinen kuva edellisessä kirjoituksessani). Jatkuvasti ihaillaan sen kauneutta ja hehkuvia värejä, sehän on kukkinut jo toista kuukautta, nuppuja oli siinä rykelmässä niin paljon ja nyt on viimeiset jo auennu, tietysti ensimmäiset kuihtuneet, mutta vieläkin on 17 kukkaa auki. Siis aivan uskomatonta.

Mitähän vielä löpisisin – johan täsä tuli yhteen kertaan. Olokaa varovaisia lumen ja liukkaan kelin kanssa, pysykää tervennä ja nauttikaa elämästä, kyllä se kesäki aikanaan taas tullee.

Eilen lainasin kirjastosta muutaman karaokekasetin. mm. Laila Kinnusen levyn ja siellä oli minulle ennen kuulumattomia lauluja kuten toi Kättes Suojaan ja löysin sen juutuupistakin, olokaapa hyvä ja kiva ku kävitte kyläsä.


16 kommenttia:

 1. Kiva oli vierailla "kylässä", mukavaa alkavaa vuotta teille kummallekin. Hyvin on alkanut minullakin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis Lailan laulu... Oikein hyvää alkanutta vuotta teille molemmille. Arvaas mikä mä olin sen testin mukaan...??
  Kultakala...hahaa..

  VastaaPoista
 3. Kiva kun sain kyläillä! Sinä se saat aina hymyn huulille. Pysy sellaisena kun oot !

  VastaaPoista
 4. Oot sä melkoinen monilahjakkuus! Itse en ole tähän asti ollut plättyjä paistava mummi (omille lapsilleni kyllä silloin tällöin paistelin) mutta lauantaina aion paistaa 6-vuotiaalle isoja ohuita räiskäleitä,
  joiden pitsimäisyys tulee siitä kun taikinaan laittaa vichy- tai soodavettä. Isoja siksi kun mulla ei pienille letuille ole pannua. Kun ne ovat hetken muhineet kannen alla, teen niistä mansikkahillo- ja rahkarusinakääryleitä.
  Tsemppiä laulukisoihin!

  VastaaPoista
 5. No olipas hauska plättsäys tämäkin teksti!

  Pitääpä mennä testiä tekemään ja kattoon sitä miniää!

  Onnea laulukisaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitti Marizan ja kyllä uskon että hyvin alkoi sinun vuotesi ja lämpimästi, olithan matkoilla:)

  VastaaPoista
 7. Keba, kiitos samoin. Ai kun hieno eläin, kaunis ja liikkuu sulavasti.

  VastaaPoista
 8. Kiitos PeeQuu käynnistä, hienoa jos saan hyvää tuulta, yritän pysyä tämmösenä hölöpäntööränä, sehän se mun luonne taitaa olla:D

  VastaaPoista
 9. Kuulehan Petriina, tunnustan nyt sulle, että minusta on tullu vähän laiskan sorttinen, ku en ennää viitti hirveesti paistella noita plättyysii, ihan joskus, ettei unohu. Nuo sun plätyt varmaan maistuu herkullisilta, kuvittelisin ainakin.
  Kiitos kannustuksesta.

  VastaaPoista
 10. No Laali, mikä sinusta tuli? Saitko videon auki?
  Kiitos sinullekin kannustuksesta, sitä oot ollu jo aika tovin:)

  VastaaPoista
 11. Heippa Plätty ja hyvää alkanutta Vuotta teille molemmille.
  Onnea finaaliin, seuraan tarkkana!!
  Kävin testissä ja olin 38% hamsteri....:DDD

  VastaaPoista
 12. Hih.. en kyllä olis kuunaan uskonut,
  että olen 43 % Kissa jossa on 27 % hamsteria, jos oikein tulkitsin?

  Ja minä kun olen aina toivonut uudelleensyntyväni koiraksi palkaksi siitä, että olen tässä elämässä saanut itseni suurinpiirtein hillittyä.

  Olsin koirana saanut haukkua kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta, jos tarvetta on!

  Onnea kaikkiin tuleviin koitoksiinne!!

  VastaaPoista
 13. Moi Tintti, kiitos samoin sinulle, kerron terveiset. Kiitos kannustuksestasi. Siis sama kuin mää,heh...

  VastaaPoista
 14. Miauuuu Anna kehrääväinen:D Hyvä ettet oo koira, olis kamalaa, jos alakasit muaki haukkumaan.
  Kiitos sulle toivotuksista, koitan ajatella kaikkia, että onnistuisin ees jotenkin:)

  VastaaPoista
 15. pikasesti vastailin ja plää, olen kultakala, ja sit jotain kissaa ja koiraa ja hamsteria sekasin. Kiva tää sun testaus. Saisiks sen laitettua tonne samakasaankin, ihan lyhyellä esipuheella :), niin olis porukalla tekemista näin perjantai-iltana. Nääs jos ei kaikki osu sun blogiis.

  Hyvät jatkot sulle, ja nyt just huomasin, että sulta oli tullut uusikin juttu, mutta mä halusin tänne ton kalan mainita.

  VastaaPoista
 16. No mutta orvokki sehän soppii sulle ko tikku silimään, sinähän uit niin ku kala veessä melekeen missä vaan. Taijetaan olla kumpiki vähän sekarotuisia, hih.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista