Tunnisteet

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Plätyn aatoksia


Näin vuoden 2011 toisena päivänä toivotan samakasalaisille ja vieraileville lukijoille tasapainoista, mutta mielenkiintoista elämisen riemullista loppu vuotta, pysykää mahdollisimman terveenä niin sielultanne kuin ruumiiltannekin. 

Siinäpä ne tärkeimmät tais tullakki ja nyt tästä etteenpäin saa taas vaan löpistä mitä lystää, vai oottako ihan eri mieltä?


Tuliko tehtyä uuven vuojen luppauksia, minä en oo varma oonko luvannu mittään ihan oikeesti, mutta vähän niinku luppauksen tynkiä taisin harmissani lätistä, ku en pärjänny, eikä kaverikaan noissa karaokekisoissa, vaikka laulettiin NIIN hemmetin hyvin, hih.

Harmitti se, että miksi sellaiset osallistuu kisoihin, jotka ovat jo voittaneet samat kisat aiemmin, onko siinä mittään järkeä, eihän uusille yrittäjille anneta mittään toivon kipinääkään.
Myös järjestäjien pitäisi tämä huomioida ja hehän voisivat pyytää entisiä voittajiaan esittämään laulunsa ja kertoa, että ovat aiempia voittajia, niinkuin Tangokilpailuissa, Tähtiartistikisoissa ja monessa muussa.

Se nyt on mun mielipiteeni, mutta kuulin monen muunkin sanovan samaa ja taisin luvata kaverilleni, etten ainakaan tuohon kisaan enää tänä vuonna osallistu, eikä hänkään, sillä olinhan jo nytkin puolivängällä saanut houkuteltua mukaan.

Kyllä siellä oli paljon tosi hyviä laulajia ja suurin osa palkinnoista meni mielestäni oikeille henkilöille, joitakin palkittuja olisin kyllä vaihtanut, mutta se on niin tuomareiden makuasia, omalta osaltani arvasin tuloksen jo heti, kun totesin ketkä on tuomareina. Laulaa oli kyllä ihan mukava ja yleisö tykkäsi, se se kuitenkin oli pääasia.

Mustista en nähnyt yleisössä, vaikka hän hiukan lupaili tulla, olitko???

Joulun ja Uuden Vuoden aika on mennyt touhutessa suvun (sukujen) ja laulujen merkkeissä, etten ole ehtiyt vastailemaan kommeihinkaan, mutta kiitän kaikkia mielenkiinnostanne näin jälkikäteen.

Tuohon aikaisempaan keskusteluyritykseen en saanut houkuteltua muita kuin omia kasalaisia, mutta tarkoitus oli kuitenkin mielestäni ihan hyvä. Oonhan minä kyllä sen huomannu, että toiset aattellee ihan erilailla asioista kuin minä, joka oon maalta, enkä ossaa aina niin hienosti asioitani esittää, enkä saa siten ihimisiä kiinnostummaan keskusteluista.

Minä muuten sain parit kärpäslätkät joululahajaksi, mutta en minä niillä aio ku vähän vaan sohia ja hätistellä ne siivekkäät liikkeelle, ku kesä ja kärpäset kuuluu yhteen, terkut vaan tälle meijän yhteiselle kärpäsellekki.

Vieläkö minä lätisen jottain? No joo tammikuu ja helemikuun alaku mennee reissatessa väliä Raahe-Kuopio-Raahe, Raahe-Jyväskylä-Helsinki-Tammela(ehkä)-Tampere(ehkä)-Turku-Ähtäri-Raahe ja tietysti yhessä kaverin kaa. Eikö sitte ooki jo kevättalavi mukavasti menossa kessää kohti.

Nii että hyviä kelejä toivottelen vaan, enkä taas tiijä millon ehin raapustelemaan tänne juttuja, on niin palijon noita tekemättömiä hommia. Minä siis vaan raapustelen, enkä kirijota mittään oikiaa asijaa, sillä en oo kirjailija, mutta kyllä mää elämästä nautin kuiteski ja sitä toivon Teillekki, että nauttisitte.
Surlum ja skoolataan; hölökynkölöky.

Joululahjani

Oma tekemä joululahja kesämökin juurakosta

16 kommenttia:

 1. Eikö blogien tarkoitus olekin, että kukin "lötisee" tavallaan? Siinä tarinoiden rikkaus piileekin, niissä on aito elämisen maku ja meininki!

  VastaaPoista
 2. Onnellista Vuotta 2011 Sinulle:)
  Mie hyppään pohojammaan junaan ja tästä se arki alakaa..Noidan lupaamaa kaljupäätä ootellen:))

  VastaaPoista
 3. Hyvää jatkoa vaan tähän vuoteen. Ymmärrän harmistuksesi, jos samoja palkitaan useamman kerran. Mutta laulamisen halua ja iloa teillä molemmilla varmaan on paljon ja se on hienoa.

  VastaaPoista
 4. Kirjoituksiasi on ilo lukea.. jatkakaahan samaan malliin:)

  VastaaPoista
 5. Kirjoituksesi on täynnä positiivista energiaa. Hienoa! En usko, että tarvitset kärpäslätkää tänä vuonna. Kärpäset eivät ehdi mukaan vauhtiisi! =D

  VastaaPoista
 6. Kiva lukea tällaista lätinää!

  Laulun iloa toivon sinulle jatkossakin!

  Hyvää uutta vuotta sinullekin, kuin myös tämän lukijoille!

  VastaaPoista
 7. Yhdyn Laaliin ja toivon todellakin Sinulle laululinnulle menestystä jatkossa, minulle sattui harmittava este, en voi sitä sanoa tässä, mutta harvoin petän lupaustani. Ja takuulla olisin jotenkin ilmiantanut itseni ja edelleenkin toivon hyvää onnen vuotta Teille kummallekin!

  VastaaPoista
 8. KIITOS, KIITOS, kiltit lapset kommenteistanne, niitä on ollu ilo lukia ja nyt koisimaan, hyvvää yötä.

  VastaaPoista
 9. sie oot paras laulaja mitä mie oon kuullu karaokessa, älä oo moksiskaan pääasia ei oo voitto vaan jalo kilpailuhenki. kamulles halit kans. täs ois yks vitsi maalaistytölle: Kuusikymmenluvulla keinosiementäjät alkoivat liikkua maaseudulla. Talon kuusivuotias tytär halusi olla ajan hermolla, ja niinpä hän eräänä aamuna ilmestyi äitinsä eteen käsi kyynärpäätä myöden paskassa.
  - Uskotko äiti, että minä Mallua siemennin!

  VastaaPoista
 10. Kirkolla oli kuorossa mies, joka ei osannut laulaa. Muutamat ihmiset vihjailivat hänelle, että hän voisi palvella toisessa paikassa, mutta hän jatkoi tuloaan kuoroon. Kuoron johtaja alkoi tulla epätoivoiseksi ja meni pastorin luo.
  - Teidän täytyy saada se mies kuorosta, hän sanoi. - Jos ette, minä aion erota. Kuoron jäsenet aikovat lähteä myös. Olkaa hyvä ja tehkää jotakin.
  Niin pastori meni miehen luo ja ehdotti:
  - Ehkäpä sinun pitäisi jättää kuoro.
  - Miksi minun pitäisi jättää kuoro? hän kysyi.
  - No, viisi tai kuusi ihmistä on kertonut minulle, että sinä et osaa laulaa.
  - Ei tuo mitään, mies tuhahti. Viisikymmentä ihmistä on kertonut minulle, että sinä et osaa saarnata!

  Jumala tuntui juuri saaneen tehtyä maailmankaikkeuden luomisen, mutta hänellä oli kaksi ylimääräi

  VastaaPoista
 11. Laulaminen voimaannuttaa ja nostaa taas ilon pintaan. Minusta Sinulla on hieno bloginimi, Elämäniloa ja lettuja. Sitähän sen pitää olla, elämän.

  VastaaPoista
 12. Iloista Loppiaista kaikille lukijoilleni ja kiitokset myös Kateriinen ja Annan kommeista.
  Laulaminenhan ei tietystikään lopu vastoinkäymisiin, minä vähän aikaa vaan änkyröin ja sitten sisullakin pusken uuvelleen. Siitähän minä saan tuota elämänilloo.

  Uusi koitos on ny sitten tuolla Tähtiartistifinaalissa, mutta siitä en usko alakuunkaan, että pääsis palakinnoille, mutta kivaa sinne on mennä.
  Kiitos muuten Teille äänestäjille, olitte mukana saattamassa mua finaaliin ja myös sitä laulujoukkuekisaa, illalla sain tietää että meidän ryhmä on kolmen parhaan joukossa, joten taas kerran peukut ja varpaat pystyyn.

  VastaaPoista
 13. Hyvää Loppiaista Sinullekin!

  Ja kyllä se se palkintosijakin voi pläjähtää, eihän sitä tiedä! Peukut ovat tanassa - ja varpaatkin mahdollisuuksien mukaan, mutta on aika ahtaat nuo tossut ja lattia on kylmä, en voi ottaa niitä poiskaan! ;)

  Mutta ajatuskin lasketaan! Eikös vain?!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Laali, sinä oot sitten hyvä kannustaja, mutta en minä tuolta niitä pyttyjä saa,enkä oikiastaan tarttekkaa, mutta että onnistuis esitytksessä ja yleisö tykkäisi, niin sitä minä haen ja josta minä nautin.
  Käytiin muuten loppiaisena laulamassa karaokea hyvin erikoisessa paikassa, ainutlaatuisessa koko Suomessa, nimittäin autokorjaamolla. Siitä oli pari viikkoa sitten lehtijuttukin ja olihan erikoinen paikka ja hyvä laulaa. Täytyy joku kerta kertoa paremmin siitä paikasta.

  VastaaPoista
 15. Sehän se on tärkeintä, että saa tehdä sitä mistä tykkää! Ei se palkintosija aina ole se tärkein, vaikka tuntuu varmasti mukavalta jos sellaiseen yltää!

  Löysin tällaisen goolettamalla sanat "karaoke autokorjaamo"

  http://www.raahenseutu.fi/cs/Satellite/Uutiset/1194657088671/artikkeli/maailman+musikaalisin+korjaamo.html

  Hauska juttu! Onhan se tämä vai mitä?

  VastaaPoista