Tunnisteet

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Plätyltä: Spede show - Iltasatu: Punahilkka
Tämä on omistettu eräälle sujuvasanaiselle kirjoittajalle, joka ruotii toisten kirjoituksia välillä ihan hauskasti, mutta enimmäkseen alentavasti.
Myös minä olen saanut osani siellä kirjoituksissa, en kovin pahasti, mutta hänen kommentoijansa kylläkin ovat muutamat yrittäneet lannistaa ja syyllistää minua.
Olen ehdottanut että jatketaan keskustelua täällä omassa blogissani, ettei tarvitse häiritä toisen blogia.
Siispä tähän avaukseen on helppo vastailla, jos on kysyttävää ja kommentoitavaa. Tervetuloa.

Minä en lupaa mitään, en vastauksia enkä muutakaan, voin jopa poistaa kommentit, jos tahdon tai vaikkapa koko bloginkin.
Minun kommenttini aiheutti siellä kommenttien vyöryn, siksi lopetin kirjoittelemisen sinne, mutta edelleen olen sitä mieltä, että pitäisi ymmärtää lukea ajatuksen kanssa koko asia, mitä kirjoitetaan, eikä tarttua yhteen tai kahteen irralliseen sanaan ja vielä muuttaa ne negatiiviseksi, vaikka ne oli ihan tavallisia sanontoja.

En ymmärrä sitäkään, miksi pitää koko ajan nälviä toisia ja pahoittaa mieli niin monelta, kun voisimme yhdessä muodostaa mukavia keskustelutuokioita.

Oikeanlainen kritiikki ja huumori on ihan ok., mutta solvaaminen ja jatkuva ruotiminen ei ole enää hauskaa, yksi tai kaksi kertaa olisi ollut ihan riittävä ja toimiva, mutta ilmeisesti kiinnostavia aiheita ei ko. kirjoittaja ole löytänyt muita.
Onhan se nyt monen kiinnostuksen kohde juuri tuon takia, että meitä on täällä niin monta, jotka haluavat tietää mitä sontaa meistä kirjoitetaan. Johan sen näkee kommenteistakin, ettei hänen omiin vuoden takaisiin tarinoihinsa ole niin paljon kiinnostusta enää kuin ehkä ennen.

Me emme luultavasti ole niin sujuvasanaisia ja älykkäitä, emmekä ehkä hauskojakaan, mutta ainakin rehti maalaisjärki meillä pelaa ja sillä on tultu erittäin hyvin toimeen.

Minua vihjailtiin jopa työpaikkakiusaajaksi, kun uskalsin yhden hunmoristisen lauseen kirjoittaa, ettei koko juttu olisi paisunut irvin hampain taisteluksi.

Mielelläni keskustelen täällä omassa blogissani aiheesta, mutta en ala riitelemään, enkä kiroilemaan, sellaiset kommit tulen myös poistamaan. Nyt sitten olen lähdössä vielä matkalle, joten pariin päivään en vastaile, siis se ei tarkoita välinpitämättömyyttä, jos vastausta ei heti tule.

Edelleen toivon rauhaisaa Joulunaikaa, sillä miksi tuhlaamme kallista aikaamme riitelyyn.

Präiskäleitä lentelee ja hillot perään.

10 kommenttia:

 1. Hyvä Plättyskä! Nyt mielenkiinnolla odottelemaan keskustelua!

  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. minua ei kärpäsen kirjoitukset ole haitanneet eivätkä ne edes ole tuntuneet kovin negatiivisiltakaan päinvastoin kuin muutamat kommentit siellä.
  hyvää reissua plätty ja terkkuja molemmille!

  VastaaPoista
 3. Mihinkäs ne sanaseppot nyt hävisivät, kun kukaan ei ole nyt esiin tullut, vaikka kovin tuossa kärpäsen blogissa pörräsivätkin. Ei tainnut kantti kestää!

  VastaaPoista
 4. Eivät ne kirjoitukset ole minuakaan haitanneet - kärpänen on siteerannut siellä minunkin tekstejäni, mutta ei mielestäni sen kummemmin kuin muidenkaan. Toinen juttu on ne kommentaattorit, joilla on tosi ilkeitäkin juttuja sanottavana meidän kasan porukasta.

  Onko siellä linkki tänne? Jos se on syynä ettei ketään näy? Pitääpä mennä katsomaan.

  VastaaPoista
 5. Minä olen täällä kasan aiemmissa kirjoituksissa omat kommenttini laittanut.Enempään ei ole aihetta.Kärpäsen pörinät eivät minun elämääni heilauta puoleen eikä toiseen.Tosin olen välillä tullut ajatelleeksi,että kärpäsellä on tänne kasaporukkaan ehkä vähän läheisemmätkin suhteet,kuin voisi luulla.....mutta mene tiedä ...sitäkään...:))

  VastaaPoista
 6. Tuota läheisempää suhdetta kasaporukkaan olen minäkin miettinyt joskus!

  VastaaPoista
 7. Kiitos keskustelijoille,samakasalaiset, muitahan tänne ei ole eksynyt, vaikka Laali osoitteen laitoitkin.
  Jotain vispilänkauppaa taitaa kärpäsellä tänne olla, mutta ei minuakaan kärpäsen pörräykset ole pahemmin loukanneet, vain ne muutamien kommentit ovat olleet toisarvoisia.
  Meillä on hyvä ja toimiva kasa, koska siitä niin paljon on puhuttavaa yhdellä sun toisella.
  Jatketaan me vaan uusilla tai vaikka vanhoilla aiheilla, saadaan uutta keskustelua aikaan.

  VastaaPoista
 8. Niinpä, mehän voimme keskustella mistä vain!

  Jännä juttu ettei yksikään ole jättänyt tänne kommenttia, varmaan kuitenkin joku käynyt katsomassa.

  VastaaPoista
 9. Hei Plätty ja kumppani! Toivotan teille molemmille oikein hyvää ja riemukasta Joulun aikaa. Kuin myös Ihanaa Uutta Vuotta.

  en ole missään tekemisissä raatokärpäsen kanssa tulee vain paha olo monen puolesta. ylläpito olisi fiksuja jos poistaisivat koko linkin. kommentit on sille vain lisä ravintoa..parempi olisi olla pois koko sivulta kaikkien vaan omahan on asia.

  VastaaPoista
 10. Mainio idea Plätty! Tämä oli todella hyvä veto, muistin kerran tämän tarinan, mutta en sitten tuubettanutkaan, kun tein niitä Zececo ja Satama-blogeja, jossa sivusin tavallaan asiaa, myös Sinut olin kätkenyt sinne kirjoitukseen:)

  Itse luen mielelläni kärpäshilkkaa edelleenkin, kommentoin myöskin ja aina silloin tällöin sieltä saattaa saada myös vähän hiekkaa silmille?

  Mutta oikein mukavaa vanhaa vuotta Sinulle ja entistä ehompaa uutta, tiedä vaikka nähtäisiinkin:)

  VastaaPoista