Tunnisteet

perjantai 10. joulukuuta 2010

Plätyltä; Olavi Virta - La Paloma 1956Piti laittaa tämäkin video tänne talteen kuunneltavaksi, kuin eilen ehdotin ystävälleni, että laula tämä Uunna Vuonna Kalajoella Valtakunnan karaokemestari-kilpailujen finaalissa, jonne siis olemme molemmat päässeet.
Minusta tämä on myös kaunis vanha laulu, toisella nimellä Kyyhkynen.

Oli jännä huomio, kun yritin hakea juutuupista tätä, mutta eilen se meni Netloogiin, jossa oli vain videona, tänään en päässyt sinnekään samaa reittiä. Kun sitten löysin sen netloogista, niin siellä henkilö, joka sen sinne laittoi, oli kirjoittanut juutuupin osoitteen ja sitä kautta löysin, mutta normaalilla haulla ei löytynyt. Ihme maailma tää virtuaalielämä on, ei aina ummarra:DDD

12 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon teille molemmille. Kiva kuulla, että molemmat pääsitte finaaliin.
  Lykkyä !!!

  VastaaPoista
 2. Voi Teitähän pitää tulla katsomaan ja kannustamaan sinne. Mahtava juttu Plättyskä ja kaunis tämä sävel, meillähän on yksi Paloma täälläkin:)

  VastaaPoista
 3. Plättyskä..eiks tää ole vähän liian vanha kipale, vai olisko se taktiikkaa...??!!

  VastaaPoista
 4. Heipä, siis tämä kisa ei ole siis se Tähtiartistikisa, josta oli toi äänestys, vaan nimenomaan seniorikisa, joka on karaokepohjainen.
  Tämän kisan laululistan tiedän ja tämä kappale on tullut siihen listaan nyt viimeisissä levyissä, joten etu on siinä, ettei sitä ole paljoa karaokessa laulettu ja se istuu tolle mun "köriläälle" hienosti. Ne vetäjätkin ovat jo yli kuusikymppisiä, joten laulu soppii ko tikku silimään:D
  Tuuhan Mustis kuunteleen:)
  Tähtiartistikisan finaali(orkesterin kanssa) on tammikuussa, jos sinne ees pääsee, ystäväin ei ole osallistunut tähän kisaan ollenkaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kateriina ja oikein mukavaa joulunaluspäiviä Sinulle ja perheellesi, jota muistaakseni oli aika kivasti, siis sitä jälkikasvua:)
  Kiva nähdä Sinut Mustis.

  VastaaPoista
 6. Ohoh kuinka aika rientää, kahden viikon päästä Joulupäiväkin on jo illassa.
  Mukavaa, että sun kisailusi jatkuvat, aion seurata silmä tarkkana.
  Hyvää Joulua ja Onnea Uuteen Seniorikilpailuun.

  VastaaPoista
 7. Onnea vaan!Ihan kiva laulu!Mitäs itse laulat?

  VastaaPoista
 8. Kiitos Anjuusa ja Tami, on tosi kiva kun tekin olette hengessä mukana.
  Ystävälleni valittiin lisäksi Aikaan täysikuu ja Yksinäinen. Ite aattelin laulaa tuon edellisen Hectorin Jäävalssi ja toisena Hortto Kaalojen Ei kenenkään lähimmäinen ja ehkä kolmantena, jos lauletaan niin Beritin Sinä olet hän. Laulut voi vielä vaihtua, mutta nyt on ajatus tämä.

  VastaaPoista
 9. Okei, okei, Plätty..hyvin perusteltu..perun puheeni laulun sopivuudesta.

  VastaaPoista
 10. Voi kun olis lähempänä,niin minäkin tulisin kuuntelemaan.Nyt oon hengessä mukana,molemmissa kisoissa ja peukut pystyssä,tietty:)!!!

  VastaaPoista