Tunnisteet

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Jouluvalamisteluja ja Kanarian muisteloita.Video: Kari Tapio - Joulun tarina
Pitää tässä komeassa talvimaisemassa muistella kesän lämpöisiä öitä Inglesissä.
Kohta alkaa se joukkuekisan äänestys, johon toivon pientä uhrautumista ja vaivaa naputella muutama numero, jonka ilmoitan heti kun saan tietää, mikä se on.
Äänestys alkanee 17. tai 18.12., kun on ensin nuo tenavatähdet äänestetty tuolla Tähtiartistien sivuilta.
Siitä joukkuelaulustahan laitoin oman videon aiemmin, jos kelaat ja käyt kurkkaamassa. Se video on sieltä allasbileistä, saas nähdä mimmosen pätkän laittavat omille sivuilleen:D
Laitan kuvani tähän, kun olen menossa sinne varsinaiseen esitykseen:DDD

Viime vuoden jutuista meille tuli vitsiksi tuo ”tankotanssi”, minä pölijä kun keksin siinä kävelykadulla lyhtypylyvään ja hokasin, kuinka hyvä tanko se oli, hih.
Tänä vuonna kohtasin saman tangon ja ikuistaahan sekin piti. Orvokki ossaa sitten kertua paremmin, miten sitä tankotanssia tanssitaan:D

Nyt oon pikkuhilijaa laitellu pieniä jouluisia juttuja ystäväni avustuksella, mm. keittiöön jouluverhot ja vanahoja jouluvaloja ja iltaisin askarrellu halapoja, mutta muistorikkaita joululahajoja, kerron niistä myöhemmin. En oo koskaan harrastanu mitään kauheen kallista ostokrääsää, vaan jos oon osannu tehä ite, niin sitten oon teheny, mm. nukkekoteja, nuken kehtoja ym.

Mukavia joulunvalamisteluja, nyt jatkan hommeleita, oon vähän hittaanpuoleinen näisä asioisa (en oo laiska, en, en ainakaan tunnusta:D)

Uudellenen löydetty "tanko"

Menossa siihen "kuuluisaan esitykseen:D"4 kommenttia:

 1. Melkein tuli itku tästä Tapion Karin laulusta mutta nauru näistä alakuvista. Teillä on ollut ihana loma, se on mukava.. joulutunnelmaa sinne.

  VastaaPoista
 2. hyvää joulunajan odotusta sulle ja kamulles. pidän peukkuja teillä on niin nätit äänet.. ite olen taas akuutti reuman kynsissä, siihen ei auta kuin aika. se kestää sen ajan minkä kestää,kurjaa mutta helpotusta tuo vain lääkkeet. eikä niitä voi ottaa määrääsä enempää..kumpa olisin jouluna jo paremmas kunnos..

  VastaaPoista
 3. hyvä kun sanoit keittiön jouluverhoista! onhan mullakin, het huomenna laitan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, toivotan oikein hyvää, iloista ja punalakkista(siis tonttuja ja joulupukkia:D) Joulua teille kaikille ja sitä terveyttä toivon, itsekin kun oon nyt sairastellu, niin tietää, ettei se naurata. Palaillaan myöhemmin taas tänne saitille. Moikka.

  VastaaPoista