Tunnisteet

tiistai 7. joulukuuta 2010

Plättysen plörinöitä ja Kanarialta 2.

Heipodei!

En oo ehtiny palijua tänne raapustelleen, ku on noita rojekteja ollu vähän liianki kanssa ja kun ei oo ollu ihan kunnossakkaan, on se antibioottikuuri ja vieläki yskää ja ääni painoksissa, välillä oli kokonaan poieskii.
Mutta nyt sitte vastasin tohon mun eelliseen arvuutukseenkin, eli palmun tyvihän se. 
Palakinnoksi laitan noitten Kanarian orkan Nou Propleemos:in laulamana laulun yhestä ruususta allasbileissä, tein heille servetistä tommoset kukkaset korvan juureen:D


Mullahan oli hankaluuksia nyt harijotella Tähtiartistisemifinaaliin sitä mun laulua, ku ääni oli välillä poies, mutta kai se jotenki läpi meni ja on nyt äänestettävänä ja pätkä netissäkin siitä (alla osote ja äänestysohojeet, kiitos jos äänestit).
Oli muuten rankka viikonloppu, perjantaina illalla Kalajoella studiokappaleen teko karaoketaustalla ja sitten kerran orkesterin kanssa se varsinainen laulun harjoitus kertaalleen, siellä oltiin n. 10 hengen ryhmässä ja viisi minuuttia jokaiselle aikaa harjotella ja katsoa sävellaji sun muut. 
Lauantaina sitten kisat alkoi puoli kahdeksalta ja n. 80 kilpailijaa, joista on nyt pätkät netissä äänestettävänä.
Minä jouduin odottamaan vuoroani melkein puoli kahteen yöllä, meinas fiilinki jo laskea, kun ääni rupes painumaan ja yskänpuuskat uudelleen, työstä kävi. 

Seuraavana päivänä oli sitten karaokeseuran pikkujoulu, joissa olin taas vetäjänä, ku oo erehtyny puhheenjohtajaksi. Siellä majalla oltiin sitten yötä ja aamulla siivoukset päälle. Arvatkaa olinko rättiväsyny:(

Itsenäisyyspäivänä ystäväni  lämmitti saunan ja olohuoneesta "raivasin" enimmät tavarat, jotta saatiin kynttilät palamaan ja sohovalle röhönöttämään TV:n ääreen ja katteleen itsenäisyyspäivän juhulia, eipä siinä muuta ennää jaksanukkaa.

Jouluvalot on mulla ikkunan takana kuusissa ja lintupuussa, komeat ovat nyt kun lunta satanut oksille ja on niin kauniin valkoista, joulun tunnelmaa. 


Siitä meijän joukkolaulusta tulee sitten 17. joulukuuta se äänestys ja nettiin ainakin pätkä, siinä ei tuomareilla oo mitään sanomista, joten siihen toivon PALJON ääniä, sillä meillä OLI paras esitys, hih.
http://www.naplitshow.fi/node/636

ÄÄNESTYS 4. - 10.12.
Äänestysohje: Soita numeroon begin_of_the_skype_highlighting              0700-01414      end_of_the_skype_highlighting ja odota vastausta. Vastauksen jälkeen näppäile valitsemasi henkilön kolminumeroinen äänestysnumero. Henkilön numero löytyy sivun yläreunasta nimen vierestä. Puhelun hinta on 0,91 eur + ppm
0700-01414

Ja mun numeroni on 806   


SUURKIITOS!


Jos haluat kuunnella toistenkin esitykset, niin tässä osoite:


http://www.naplitshow.fi/nettistudio6 kommenttia:

 1. Hyvin meni Plätty !!!
  Ehdottomasti olit näistä paras esiintyjä.
  Äänestin ja toivottavasti muutkin äänestävät sinua jatkoon.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tintti, sinä se ossaat kannustaa:)

  VastaaPoista
 3. Heissan, aion kannustaa edelleen. Katsoitko mun blogista sen ruusujen kuvan. En ole poistanut sitä, en kyllä kysynyt lupaakaan sen laittoon. En kai virhettä tehnyt, enhän !?

  VastaaPoista
 4. Mulla on koko ajan ollu ko tuli p........ä näitten kisojen ja seuran pikkujoulun takia ja vielä huonossa kunnossa lääkekuurilla, joten en vielä ollu lukenu kenenkään omia kirijotuksia, vain samakasan juttuja jonkin verran.
  Nyt kävin lukemassa ja kommentoinkin ja tokihan sen sai laittaa, julkinen esiintyminenhän se oli.
  Niin että huolet pois sen suhteen. Oli mukava nähdä ja sirkutella siellä.

  VastaaPoista
 5. Hienoa Plätty, Sinä se jaksat, mutta nyt PARANNAT itsesi ja levähdät, tämä on komento! Älä sinä blogeilla stressaa itseäsi, otat jotakin mukavaa joululukemista, lämmintä juomaa, makoilet ja hoidat itsesi.. käydäämpä äänestämässä:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mustis, näin teen, paitsi en ota vielä lukemista, silimät rasittuu, mutta kylläkin näpertelen pientä sievää joulua ajatellen, mutta en mitään rasittavaa, ystäväin tekee ne hommat:)
  Kiitos äänestäsi.

  VastaaPoista