Tunnisteet

torstai 9. joulukuuta 2010

Plätyn elämää

Kun aika on

syntyä, leikkiä, kasvaa, rakastaa, tehdä työtä, hoitaa terveyttä, pitää yhteyttä ystäviin, sukulaisiin ja tuttaviin, kasvattaa jälkikasvu, kukat sun muut, hoitaa muutenkin luontoa ja ympäristöä, käydä konserteissa, näyttelyissä, matkustella, nähdä maailmaa, syödä ravitsevaa ruokaa ja ottaa vaikkapa se lasi viiniä päivässä ja varsinkin NAUTTIA ELÄMÄSTÄ niin kauan kuin meille sitä suodaan, sillä joskus mekin olemme vain ystäviemme muistoissa.

Luetteloa voisi jatkaa loputtomiin, mitä kaikkea me voisimme tehdä, aiheita on ja niistähän me kirjoittelemme näihin blogeihinkin.

Ihminen ei elä ilman yhteisöä, siitä emme pääse mihinkään, vaikka kuinka erakoituisimme.
Jotkut, harvemmat kuitenkin, haluavat elää yksinäisyydessä, mutta suurin osa ihmisistä haluaa kuulua johonkin yhteisöön, ryhmään.

Meitä on onnistanut näitten blogien myötä, että olemme tutustuneet toisiimme kirjoitusten ja miitinkien yhteydessä. Meillä on yhteinen hiili, jota puhallamme ja näin saamme pidettyä iloista liekkiä yllä.

Aikoinaan harmittelimme marketin blogisivustojen kaatumisesta, mutta nyt pari mukavaa aktiivista tyttölasta saivat aikaan yhteisen Kasan, jota rakastetaan ja kadehtitaan, mutta yhdessä sen saamme pidettyä kasassa. Kiitos heille.

Näin voimme iloita pienistä ja suurista onnenmurusista ja yhdessä surra menetyksiä, kuten nytkin Kari Tapion poismenoa. 

Nyt on Joulu tulossa ja näin vietämme sitäkin kertoen blogeissamme tapahtumista iloiten ja joskus ehkä itkienkin.
Kuuntelemme erilaisia musiikkiesityksiä, katselemme kuvia ym.
Ajatelkaa, miten hienoa on ELÄÄ.

Minun elämäni on tällä hetkellä ihanan seesteistä, on tapahtumia, on koti, on perhe, joka kokoontuu yhteen Joulun aikaan, on läheinen ystävä, vain pieniä vastoinkäymisiä, kuten nuhaa, yskää ja muita pieniä vaivoja, joitten kans tulen kyllä toimeen, siis elän täysipainoista elämää.

Kiitän sydämestäni Teitä ystävät, jotka olette myös mukana tukemassa minua esim. lauluharrastuksessani, äänestätte minua, vaikka tiedän, etten ulotu laulullani mihinkään huippusuorituksiin, mutta nautin siitä ja se on minulle pääasia.

Huomenna 10.12. viimeinen äänestyspäivä kts.
http://www.naplitshow.fi/node/636

Tämä blogien kirjoittaminenkin on hyvin tärkeä linkki toisenlaiseen yhteisöön, taidan olla kyltymätön, kun ei riitä ne pienet ympyrät, mitä olisi ilman tätä:D
Hiukan kyllä minullakin on tuota kademieltä, kun olen lueskellut joittenkin omia blogeja, kuinka hienoja ja kauniita ovat, mutta aattelen kuitenkin niin, että he ovat tässä asiassa taitavampia ja minä ehkä toisessa, joten ympäri käydään ja yhtehen tullaan:D

Tänään Annan päivänä (tyttäreni on myös Anna) aloitan todenteolla joulun valmistelut, tiedän että siitä tulee erilainen Joulu kuin koskaan aiemmin uuden ystäväni kanssa.

Rakkaat lukijani, kiitän ja kumarran ja näin toivotan iloista Joulun odotusta, älkää unohtako nauttia elämästä.
 
Toivoopi präiskäle hillojen ja ystävän kera.

Kuvassa näköala parvekkeeltamme merelle Inglesissä.Musiikin suomalainen versio on nimellä Kun aika on.


11 kommenttia:

 1. Hieno kirjoitus Plättyseni. Juuri näin ollaan ja eletään, nautitaan elämästä ja tästä yhteydestä omassa porukassamme.

  VastaaPoista
 2. Kirjoitit niin kauniisti elämästä, että eipä siihen mitään lisätä voi. Kiitos. Sinullekin antoisaa joulunvalmisteluaikaa, terveisiä. Itse en valmistele joulua muutenkuin tekemällä työpöydän puhtaaksi... ja sitten.. viuuuuhh.

  Muuten, mistä otit tämän videon, kun se ei toimi. eli miten tämän otit, kun ylös sitten kuitenkin laitoit videon juutuubesta...?? (olisitsä saanut sen lisättyä tähän jälkikäteenkin... soitellaan, niin kerron)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Plättyskä positiivisuudestasi! Kun tekstiäsi luen, uskon että iloa ja nautintoa on elämässä, ehkä osuu kohdalleni vielä. Suurta iloa tuottaa Sinun pirteytesi ja elämänasenteesi. Iloa ja onnea jatkoon !

  VastaaPoista
 4. Elämä on elämisen arvoista, kiitokset kommenteistanne.
  Orvokille, sain tuon musiikin joskus pojaltani mesen kautta ja mp3:na ja yritin sitä ladata videopalkin kautta, kuten noi mun omat äänitteet, mutta tosiaankin se jäi lataamaan mielestäni liian kauan, joten kuuntelin sitä ja huomasin tuon youtubi-osoitteen.

  VastaaPoista
 5. Olet sinä Plätty kyllä aikas tehokas pakkaus. Miesystävänkö syytä? :D
  Just äänestin 806, minkähänväriset silmät sulla olikaan, ei ne mustat ainakaan olleet siellä PdI.ssä. Hauskoja joulunodotuksia teille !

  VastaaPoista
 6. Sinulla on taito tuoda arjen ihanat,pienet ihmeet kaikille iloksi,omalla persoonallisella tavallasi.Kun ihminen on noin positiivinen ja aito,niin hän ei voi tuottaa muuta kuin hyvää mieltä kanssakulkijoilleenkin.Kiitos siitä ja hallalaus päälle! :)))

  VastaaPoista
 7. Piti tietysti olla että hallaus,mutta kun oot niin kovasti lauleleva,niin ehkä siitä tuli tuo "la"siihen välliin.:)))Do,re,mi ,fa so,la,si,do..ja silleen....

  VastaaPoista
 8. Hei rullaatti rullaa ja lallallei, te ootta ihania, ilo on ilmeisesti täysin molemmin puolista.

  VastaaPoista
 9. Voi että Plättyskä! olet itse hyvä kirjoittamaan! Kerroit juuri sen mitä tämä elämä on, ei enempää, ei vähempää!

  Kiitos Sinulle pirskahtelevan iloisista kirjoituksistasi!

  Tralalaaaa...

  VastaaPoista
 10. Kiitos Plätty!
  Sinä ihmeellinen, elämänuskoavalava...

  VastaaPoista
 11. Kiitos Plätty kauniista tarinasta, ei sitä olisi voinut paremmin sanoa.
  Minäkään en joulua valmistele muuten, kuin leipomalla kerhon myyjäisiin ja sitten orvokin tavoin jouluviikolla viuuhh.

  VastaaPoista