Tunnisteet

tiistai 16. syyskuuta 2014

ELÄMÄLLE KIITOS - konsertti ja syntymäpäiväjuhlani

Tämä on video, poistan jos tämä ei aukea kenellekään
 

Vietin 70-vuotis synttärini siis hieman etuajassa, kun eihän kukaan keskellä viikkoa pääse tulemaan. Virallinen päivä olisi ollut 10.9. Juhlin kyllä jälkeenkin päin :)
Pidin otsikon mukaisen karaoketaustaisen konsertin Raahen Pursimajalla. Konsertissa esiintyi lisäksi lapseni perheineen ja muita sukulaisia; sisko ja hänen lapsensa, sekä veljeni ja minun avopuolisoni ja tuttuja. Yllätysvieraana oli myös Perusta kotoisin oleva Camilo, hän ja sisareni tytär pitävät yhteisiä konsertteja;

Sää oli kuin morsian, aurinkoinen, lämmin, ei tuulentuiskeita, illalla tulet loistivat tähtien kera ja melkein täysi kuu mollotti ihan tyynelle meren pinnalle. Sauna lämpesi illalla ja rohkeimmat uskaltautuivat uimaan meressä.
Vieraita oli n.50, kakut ja leivonnaiset riitti, olivat kuulemma hyviä, ruokaa; hirvenlihakeittoa ja salaattipöytä graavisuolattuine loheineen oli runsas. Noilla olisi ruokkinut isommankin määrän. Olin itse ahkeroinut kaikki leivonnaiset mm. piirakoita, 6 täytekakkua, vain reunan koristelu jäi tyttärilleni, tein keiton, suolasin lohen ym. Veljeni vaimo leipoi rieskat ja ystävätär terveysleipää, toinen ystävätär teki sienisalaatin ja tyttäreni kinkkumakaroonisalaatin, itse vihersalaatin.

Konsertissa leikitin ja laulatin ensin yleisöä, jonka jälkeen kerroin lapsuuskodistani. Konsertin aloitin laulamalla kodin sielusta eli äidistä; Äiti-La Mamma. Laulujen välissä aina spiikkasin tarinaa elämäni vaiheista, perheen perustamisesta, läheisten poismenoista, uudesta elämästä uuden kumppanin kanssa edeten lopuksi lauluun Elämälle kiitos.

Elämälle kiitos- kotokonserttiohjelma

Kun sun lysti on – yhteisesti laulaen ja leikkien

Äiti – La Mamma
säv. Aznavour/Gall, san. T.Valkama

Kertokaa se hänelle
säv. H.Hemmo, san. Saukki

Nukkuja kaunein
säv. S. Foster, san. R.Somerjoki

Ilon ja onnen lauluja äidille, mummolle, anopille
Lapset perheineen:
Päivi, Totte, Ronja-Alina ja Joona, Hannu ja Jenna, Anna ja Stuart

Yksinäinen kylä /Tauno Rautio
Venäläinen kansansävel, suom.san. Usko Kemppi

Elegia
säv. PHietanen, T.Wesslin, san. Eino Leino

Tässä välissä lauloi sisareni tytär “Tähdet meren yllä” säestäjänään Camilo Pajuelo

Iwan Iwanowitsh
säv. Willy, san. Helismaa

Levottomat (Hannun kanssa)
säv. Leskinen, san. Mansikka-aho

Yksi ainoa ihminen
T.Hämäläinen/T.Hämäläinen/J.U.Mattila

Kuin lapsena ennen/Markku Mäkinen
säv. Toivo Kärki, san. Lauri Jauhiainen

Sisareni lauloi Tuutulaulun tässä, en silti ihan nukkunut, mutta kaunista oli.

Tähän väliin tuli myös kaksi yllärinumeroa yleisöstä.

Elämälle kiitos
säv. S. Parra, san J. Lappo


Päivä/ilta jatkui vapaammissa merkeissä karaokea ja yhteislauluja laulaen, kahvitellessa, syödessä ja grillatessa, ulkona oli mahdollista pelata pelejä, myöhemmin saunoa ja rohkeimpien uidakin meressä.

Suuret kiitokset talkoolaisille, ilman teitä olisin ollut pulassa. Kiitän myös kaikkia vieraita ja kiitos myös heille/Teille, jotka ette juhlaan päässeet, mutta olitte hengessä mukana. Suuret kiitokset lahjoituksistanne tämmöselle reissunaiselle, pannaan auton rattaat taas pyörimään ja ei muuta kuin kyläilemään Teidän vastuksiksinne. Tästä on hyvä jatkaa toiset 70 vuotta :D

Päivä oli ihana, Terveisin ja kiittäen Sirkka

Muutamia kuvia juhlista:

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon näin jälkikäteen.
  Oli sulla upeat juhlat, jäi taatusti hyvä mieli.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, kärpäsenä katossa olisi ollut mukavaa kuunnella. Videon näin pikkupätkänä ilman ääntä, harmi. Hyvää syksyä edelleen !

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille, Orvokki ja Anjuusa! oli ihanat juhlat, kivoja muistoja. Hyvää syksyä teillekin,me olemme nyt mökillä ja on omenasouvi menossa, saatiin yhdeltä perheeltä poimia omenia niin paljon kuin sielu sietää ja sehän sietää, kymmenkunta ämpärillistä ja lisääkin saa hakea :D

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut multakin.
  Kuva häälyy, ei äännä, ja pomppii :D etteenpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maximex, tuo on otettu kännykkäkameralla, ei taida paremmin onnistua tähän. Mää oon kyllä itekkii vähän pomppivaista sorttia, joten... :D

   Poista
 5. Oi, oi, täällähän se hieno juhlasivu olikin jota hain:) Juutuin tuohon ylimmäiseen ja ihmettelin että missä ne luvatut juhlakuvat oikein ovat. Olipa ihanat ja hienot juhlat, ääntä en minäkään kuullut, mutta kuvat kertovat kaiken:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiitos Mustis, harmi kun et tullut juhliin, sanoisin että juhlat todella onnistui ja sää oli ihana.

   Poista
 6. Myöhästyneet synttäri onnittelut sulle...kuvista päätellen kivat juhlat ja juuri sun näköiset...harmi kun ääni puuttui videosta. Kaunista syksyn jatkoa teille molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unikkohoitsu. Joo en osaa laittaa noita videoita enää näillä uusilla tiedostoilla ja tällä uudella läppärillä, ei näköjään onnistu millään :(
   Juhlat oli kyllä kivat. Hyvää syksyä Sinullekin.

   Poista


 7. خدمات شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة

  1- خدمات التنظيف الشامل لكافة انواع الخزانات

  2- خدمات التعقييم والتطهير الدقيق
  افضل شركة تنظيف خزانات
  3- خدمات العزل المائى للخزانات

  4- كل هذه تنظيف خزانات
  تقدم لكم من خلال افضل المواد والادوات المستخدمة

  VastaaPoista