Tunnisteet

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Toiminnan syksyKyllä on nyt ollut toiminnan syksy, monena viikonloppuja isoja asioita, joista paljon lämpimiä muistoja, kuten mun kuvista näkyy. On hienoja auringonlaskuja, tosi mukava synttäriviikonloppu ja viime pyhänä pääsimme ”turistina” purjehtimaan Päijänteelle ja Kalliosaareen makkaranpaistoon ja 8-vuotiaan tyttären pojan synttärikahaveelle. Onneksi oli kaunis sää, eikä hirveetä tuulta, eihän tämmönen vanahus olis uskaltautunut venneeseen lainkaan, kun vene kallistelee purjeita kääntäessä. Hieno kokemus, kiitos. Nyt homma jatkuu, saatiin poimia omenoita niin paljon kuin lystää ja mehän poimittiin ainakin 10 ämpärillistä, niitä nyt sitten työstetään soseeksi ym.
Mukavaa syksyä kaikille.

Kärkisten sillan alla, "mies" kiipeää sillalle :D

Tällä purjehdittiin

Kalliosaareen rantauduttiin

Sauna

Kulkureittejä

Tässä kahviteltiin

puuliiteri

Muita rakennuksia, olen kerran ollut tässä yötäkin

makkaranpaistossa

Hienoja ja kekseliäitä rakennelmia

"maisemakonttuuri", puusee

6 kommenttia:

 1. Katohan ettes vahingossa eksy väärään saareen, käy vielä kuin enttiselle hyönteiselle jonka oleskelu huvila paloi maantasalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän olimma vieraana ja isännät vei oman pursiseuran saareen, emme siis voinut eksyä, mutta hauska ajatusvirihe on tuossa mun kirjoituksessa, nim. "8-vuotiaan tyttären pojan...", pitää tietysti olla tyttären 8-vuotiaan pojan...

   Poista
 2. Olipas täällä mukavia kuvia ja tunnelmia. Kyllä olet onnellinen että Sinulla on elämää ympärillä. Kaunista syksyn jatkoa ja ONNEA vielä kerran kopsakalle kaunottarella ja kullalle terveisiä.;)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa syksyä sinnepäin myös!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mustis ja Milena, mökillä vielä omenashouvia, huomenna kotiin, mutta vielä kerran tänä syksynä tullaan mökille, vaikka aika kylmää jo on, mutta kävin vielä lauantaina 20.9. uimassakin. Tais olla nyt viiminen kerta tälle kesää/syksyä, pitänee siirtyä uimahallin asiakkaaksi.

  VastaaPoista

 5. Thanks for share this POST see also:

  شركة مكافحة حشرات و رش مبيدات

  افضل شركة تنظيف بالاحساء افضل شركة تنظيف بالاحساء
  شركة مكافحة حشرات بالخبر شركة مكافحة حشرات بالخبر
  شركة مكافحة حشرات بالجبيل شركة مكافحة حشرات بالجبيل
  شركة رش مبيدات بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام

  شركة تنظيف بالمدينة المنورة شركة تنظيف بالمدينة المنورة
  شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
  ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة

  VastaaPoista